Overige Muzikanten Gezocht in Groningen

7 Advertenties Gevonden in "Overige Muzikanten Gezocht in Groningen"

Voor een Top-2000 coverband zijn we op zoek naar een geluidstechnicus die net als de leden van de band, het leuk vinden om hun hobby, muziek maken, regelmatig uit te voeren. We treden zo'n 20-25 keer per jaar op diverse locaties in het Noorden van het land. Van kroegen, feestzalen tot festivals. De... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Greymen op 10-03-2024, 41 keer bekeken.

Mijn naam is Bas Blondeau en ik ben 26 jaar. Ik ben een gitarist en tevens bassist uit Groningen die inmiddels veel (concept-)nummers heeft geschreven en dit verder wil uitwerken door een volwaardige band op te richten of tot toe te treden. Hiervoor zoek ik in eerste instantie een zanger, drummer,... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Bas Blondeau op 18-02-2024, 70 keer bekeken.

Hoi ik ben Lars, een toetsenist met veel ideeen, op zoek naar bandleden om eigen werk mee te gaan maken. Op het moment ben ik op zoek naar een drummer, bassist, gitarist en/of blazer. Hiermee wil ik de ideeen, die ik toe nu toe heb, uitwerken. Verder hoop ik dat ik niet de enige ben die opzetjes... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Laars op 20-09-2023, 160 keer bekeken.