Overige Muzikanten Gezocht in Groningen

3 Advertenties Gevonden in "Overige Muzikanten Gezocht in Groningen"

Hoi ik ben Lars, een toetsenist met veel ideeen, op zoek naar bandleden om eigen werk mee te gaan maken. Op het moment ben ik op zoek naar een drummer, bassist, gitarist en/of blazer. Hiermee wil ik de ideeen, die ik toe nu toe heb, uitwerken. Verder hoop ik dat ik niet de enige ben die opzetjes mee brengt, maar dat iedereen opzetjes meebrengt. Telefoonnummer:... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Laars op 20-09-2023, 36 keer bekeken.

Singer-songwriter zoekt bandleden. Ik ben op zoek naar muzikanten die samen met mij mijn liedjes willen uitwerken. De liedjes die ik schrijf zijn een mix van dream pop, glam rock, soul en folk. Een selectie invloeden: Roy Orbison, Leonard Cohen, T. Rex, David Bowie, Cream, Lou Reed, The Doors, George Michael, Gregory Isaacs, Curtis Mayfield Materiaal voor volledig album geschreven. Tevens opname mogelijkheden.... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker MarihAnthoni op 10-01-2023, 159 keer bekeken.

Bassist en drummer (zestigers) zoeken muzikanten om samen een b-kantjes en/of onbekende juweeltjes repertoire te spelen. We denken niet aan een speciaal soort genre. Telefoon: 0613047752 We beschikken over een repetitieruimte/studio in Groningen op de... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Groningen (Groningen). Geplaatst door gebruiker Theovdl op 24-11-2021, 104 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!