Overige Muzikanten Gezocht in Gelderland

22 Advertenties Gevonden in "Overige Muzikanten Gezocht in Gelderland"

Hallo allemaal, Mijn naam is Guno(54jr). Sinds 2 jaar speel ik op een tenor saxofoon. Ik zie mezelf nog als beginner. Ik wil een kortdurig project opstarten (duur 4~5 maanden) Het project is een ode brengen aan een heel dierbaar persoon voor mij. Om dit te kunnen verwezelijken, ben ik op zoek naar... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker gburgzorg@planet.nl op 16-01-2024, 63 keer bekeken.

Coverband met eigen oefenruimte in Ede zoekt een achtergrondzanger die ook een instrument speelt. Slaggitaar heeft de voorkeur. Bezetting is nu Bas, gitaar, toetsen, drum en zangers. We spelen top-2000 covers, de leeftijd ligt tussen de 40 en 55. Het zou leuk zijn om een goede achtergrond zanger te... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Ede (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Selma op 19-12-2023, 307 keer bekeken.

Voor een concept dat sinds enkele decennia zijn sporen ruimschoots heeft verdiend, zoeken we een bassist en een gitarist die deel gaan uitmaken van een nieuwe bezetting om vanaf seizoen 2024/2025 de Nederlandse podia te gaan bestormen. Het concept is licht thematisch, de muziek grotendeels uit... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Omgeving Achterhoek / Twente (Gelderland). Geplaatst door gebruiker markf80 op 19-12-2023, 82 keer bekeken.

Hallooo iedereen, Ik ben een gitarist uit Arnhem die graag een Death Metal band zou willen oprichten, beetje combi van melodic & progressive. Ben zelf al druk bezig met het schrijven van eigen nummers en demos opnemen. En ik ben erg geinspireerd door bands zoals Dark Tranquility, In Flames, At The... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Boudewijn3004 op 18-11-2023, 175 keer bekeken.

Schudden voor Gebruik zoekt MUZIKAAL LEIDER Theaterzanggroep Schudden voor Gebruik zoekt per november 2023 een muzikaal leider. Een aanvoerder die muzikaal boven de groep staat en tegelijkertijd ruimte geeft voor inbreng vanuit de leden, positief kritisch sturing geeft aan de repetities en in... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Schudden voor gebruik op 17-08-2023, 89 keer bekeken.