Overige Muzikanten Gezocht in Gelderland

17 Advertenties Gevonden in "Overige Muzikanten Gezocht in Gelderland"

Schudden voor Gebruik zoekt MUZIKAAL LEIDER Theaterzanggroep Schudden voor Gebruik zoekt per november 2023 een muzikaal leider. Een aanvoerder die muzikaal boven de groep staat en tegelijkertijd ruimte geeft voor inbreng vanuit de leden, positief kritisch sturing geeft aan de repetities en in... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Schudden voor gebruik op 17-08-2023, 58 keer bekeken.

Wij zijn The Banned Buskers, een bluegrass/americana band uit Hoenderloo/Arnhem Omdat onze wasbord speler ermee stopt zijn we op zoek naar vervanging. Het is lastig om een wasbordspeler te vinden, daarom breiden we onze zoektocht uit naar een mandolinespeler. We spelen eigen nummers en hebben het... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Dreischor (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Sebastiaan1985 op 27-06-2023, 53 keer bekeken.

Een aantal restaurants waar we regelmatig tegen onkosten de achtergrond opvullen met kleine fijne jazzy klanken of lichte pop. Geen grote druk of spotlights om te moeten presteren maar ontspannen samen lekker spelen. Wellicht in de zomer in de zon heerlijk op straat in een winkelcentrum. Ik... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Rick001 op 11-05-2023, 136 keer bekeken.

Hoi. Voor een band in oprichting zoek ik nog een bassist, drummer en tweede gitarist. Genre, blues/soul/swing/jazz/60’s/70’s We repeteren in Nijmegen Eigen inbreng wordt op prijs gesteld. Lijkt het je leuk om met elkaar de band meer vorm te geven, voel je... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Darcey op 05-05-2023, 94 keer bekeken.

Salonorkest Symphonia wil graag nieuwe leden verwelkomen. Momenteel zoeken wij met name violisten, dwarsfluitist, contrabassist, hoornist, hoboist. Niveau: gemiddeld. Als je interesse hebt om mee te doen laat het ons dan weten. Iedere belangstellende is altijd van harte welkom om een keer te komen... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Bruinsjo op 18-02-2023, 71 keer bekeken.

Bij onze muziekvereniging in Arnhem met een fanfareorkest en percussiegroepen is ruimte voor een melodisch slagwerker en een paukenist. We treden 6x per jaar op met het orkest en spelen ook in kleine bezetting bij verschillende gelegenheden (kerst, carnaval) We spelen ook mee in theaterproducties... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker WAMV op 23-01-2023, 144 keer bekeken.

Best bekeken in "Overige Muzikanten Gezocht Gelderland"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!