Overige Muzikanten Gezocht in Brabant

20 Advertenties Gevonden in "Overige Muzikanten Gezocht in Brabant"

Ben jij een getalenteerde muzikant die klaar is om deel uit te maken van iets groots? We zijn verheugd om aan te kondigen dat we op zoek zijn naar enthousiaste muzikanten. Onder andere: gitarist(e), bassist(e), drummer, toetsenist(e), saxofonist(e), maar ook Surdos, Caixas, Tamborims, Agogo Bells,... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Omgeving Boxtel/Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker Inge van den Biggelaar op 13-10-2023, 96 keer bekeken.

Dag mensen, ik ben een producent in EIndhoven. Ik maak muziek in de richting van dansbare R&B, hiphop en pop, maar ook house. Van huis uit ben ik trouwens pianist en speel ook in een jazzbandje. Ik kan op gehoor improviseren, maak makkelijk melodielijnen en kan ze ook goed uitwerken. Graag zou ik... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker HankNess op 23-06-2023, 88 keer bekeken.

Bigband NoGutsNoGlory verwelkomt graag nog nieuwe muzikanten. Speel je klarinet, alt- of baritonsax, trompet, trombone, gitaar of toetsen? En heb je al wat ervaring met bigband muziek, of wil je eens wat nieuws proberen? Meld je aan voor een kennismaking. We repeteren op dinsdagmiddag. Meer info op... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Roosendaal e.o. (Brabant). Geplaatst door gebruiker almaha op 18-05-2023, 65 keer bekeken.

Hee muziekliefhebber!! Wij zijn de band Airhead en willen optreden, Veel optredens! Sja, de tijden van nu zijn niet meer zoals vroeger waar je overal kon spelen. Wij hebben heel wat podiumervaring en maken rete strakke rockmuziek waarbij het vuur van het podium af komt. Denk aan Beth Hart, Van... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Bandniels op 27-04-2023, 184 keer bekeken.

Gezocht: enthousiaste muzikanten, zangers, zangeressen die mee willen doen in een nog nader op te richten Throwback Tribute Band voor huidige twintigers en dertigers. Het idee is een band die een tribute brengt aan onze jeugd, en die zowel voor 'foute party's' of verjaardagen van iemand die bijv.... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Carmen Verhoeven op 26-04-2023, 81 keer bekeken.

Best bekeken in "Overige Muzikanten Gezocht Brabant"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!