Overige Muzikanten Gezocht in Brabant

25 Advertenties Gevonden in "Overige Muzikanten Gezocht in Brabant"

Ben jij een enthousiaste muzikant en groot fan van Santana? Dan heb ik goed nieuws voor jou! Een gedreven percussionist uit de regio Eindhoven is op zoek naar mede muzikanten om een coverband van Santana op te richten. Als jij gitaar speelt, zingt, basgitaar of toetsen bespeelt, of een ander... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Kj-519-P op 10-06-2024, 41 keer bekeken.

Hoi! Mijn naam is Sam, 25 jaar jong en wonend in Tilburg. Ik ben als amateurmuzikant op zoek naar mede-muzikanten om samen muziek mee te maken en/of bespreken. Zelf maak ik al een aantal jaar muziek en heb aardig wat kennis in het technische en producer-achtige gedeelte van muziek maken. Ik zoek... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Sammeman op 09-06-2024, 42 keer bekeken.

Bassist en gitarist/zanger zijn bezig een straffe coverband op te zetten met een repertoire dat zich beweegt tussen late seventies punkrock, vurige bluesrock, straight forward rock โ€˜nโ€™ roll, en vuige grunge! Ons doel is 1 x per twee weken te repeteren en vanaf volgend voorjaar minimaal 5 รก 6... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Raamsdonksveer (Brabant). Geplaatst door gebruiker peterjeroense@live.nl op 01-06-2024, 69 keer bekeken.

Ons mandoline orkest zoekt nieuwe leden. 1e 2e mandoline en mandoline-cello. Ook is er ruimte voor gitaar (accoustisch) We repeteren op vrijdag in het Land Van Cuijk. (vianan) Enige kennis van bladmuziek gewenst. Het orkest bestaat uit 12 muzikanten. 1e 2e mandoline Mandela , 2 gitaren dwars fluit... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Cuijk (Brabant). Geplaatst door gebruiker janhend op 10-04-2024, 45 keer bekeken.

Robbert (zang, stemmetjes, gitaar, ukelele, mondharmonica enz.) en Ferenc (zang, gitaar, ukelele, geluidjes, percussie, bas enz.) willen verbinden met een creatieve vrije ziel voor het performen van meerstemmige, akoestische PROTEST liedjes in kleinkunsterig formaat. Zing je, speel je (contra)bas,... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Ferenc op 26-02-2024, 45 keer bekeken.