Overige Muzikanten Gezocht in Friesland

3 Advertenties Gevonden in "Overige Muzikanten Gezocht in Friesland"

Hoi hoi :)) Mijn naam is Lieve en ik zing. Ik heb afgelopen jaar op de HKU gestudeerd en ga volgend jaar naar de academie voor popcultuur. Ik ben op het moment op zoek naar een drummer, bassist(e), gitarist(e) en pianist(e) om een band te vormen. Heb je al wel wat ervaring, ben je tussen de 16 en 23 jaar oud, en zou je graag met andere muzikanten wat serieuzer willen spelen? Dan ben jij misschien wel wat wij zoeken! Het lijkt me leuk om in de zomer van 2024 op meerdere festivals te spelen en zo... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Dokkum (Friesland). Geplaatst door gebruiker Lievestuurman op 24-04-2023, 117 keer bekeken.

Hallo, wij zijn Black smile en zijn op zoek naar een bassist en zanger/zangeres met enige ervaring. Wij spelen voornamelijk pop/rock , rock n roll, blues zowel Engels als Nederlandstalig. Wij oefenen op Dinsdag/donderdag ochtend. Heb je zin om eens mee te doen, laat gerust wat van je horen. Tel nr 0626865828. Graag bellen.... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Black Smile op 13-04-2023, 220 keer bekeken.

Zoek je een band ? Heb jij zin om lekker muziek te maken, Ik ben opzoek naar muzikanten, Slagwerk ,bassist evt toetsen en zang (m/v) om een nieuwe band op te starten. Zelf +- 17 jaar ervaring als gitarist in verschilende bands . Oefenruimte aanwezig. Heb je intresse om mee te doen en weet je welicht nog iemand in de regio Stede Broec. Voor info, Mike Abbekerk mike.abbekerk@quicknet.nl Tel:... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Grootebroek (Friesland). Geplaatst door gebruiker mike83 op 08-02-2023, 186 keer bekeken.