Overige Muzikanten Gezocht in Friesland

6 Advertenties Gevonden in "Overige Muzikanten Gezocht in Friesland"

Hoi hoi :)) Mijn naam is Lieve en ik zing. Ik heb afgelopen jaar op de HKU gestudeerd en ga volgend jaar naar de academie voor popcultuur. Ik ben op het moment op zoek naar een drummer, bassist(e), gitarist(e) en pianist(e) om een band te vormen. Heb je al wel wat ervaring, ben je tussen de 16 en... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Dokkum (Friesland). Geplaatst door gebruiker Lievestuurman op 24-04-2023, 79 keer bekeken.

Hallo, wij zijn Black smile en zijn op zoek naar een bassist en zanger/zangeres met enige ervaring. Wij spelen voornamelijk pop/rock , rock n roll, blues zowel Engels als Nederlandstalig. Wij oefenen op Dinsdag/donderdag ochtend. Heb je zin om eens mee te doen, laat gerust wat van je horen. Tel nr... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Black Smile op 13-04-2023, 126 keer bekeken.

Zoek je een band ? Heb jij zin om lekker muziek te maken, Ik ben opzoek naar muzikanten, Slagwerk ,bassist evt toetsen en zang (m/v) om een nieuwe band op te starten. Zelf +- 17 jaar ervaring als gitarist in verschilende bands . Oefenruimte aanwezig. Heb je intresse om mee te doen en weet je... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Grootebroek (Friesland). Geplaatst door gebruiker mike83 op 08-02-2023, 161 keer bekeken.

Band maakt doorstart! Wij zijn daarom op zoek naar een (solo)gitarist en een bassist. De huidige bezetting bestaat uit een drummer, toetsenist en zangeres. Ons genre laat zich omschrijven als muziek die raakt en waarnaar je wilt blijven luisteren. Een focus op blues, bluesrock en easy listening.... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Dokkum (Friesland). Geplaatst door gebruiker M. de Vries op 11-01-2023, 210 keer bekeken.

Gezocht: creatieve zanger/gitarist om country & new wave-invloeden toe te voegen aan onze duistere doom Wij zijn een doomband die het experiment niet schuwt en graag de grenzen van bestaande muzikale genres opzoekt. Daarom zoeken we ervaren en creatieve muzikanten die invloeden uit o.a. New Wave en... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Ferwert (Friesland). Geplaatst door gebruiker ReneP op 27-05-2022, 76 keer bekeken.

Best bekeken in "Overige Muzikanten Gezocht Friesland"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!