Overige Muzikanten Gezocht in Limburg

9 Advertenties Gevonden in "Overige Muzikanten Gezocht in Limburg"

Beste, we zoeken blues bands voor een Blues Festival. Dit vind plaats in de zaal van het Volkshoes in Geleen. De datum is zaterdag 17 mei 2025. Een mooie zaal met een behoorlijk podium waar alles aanwezig is wat nodig is. We zoeken dus bands die een podium zoeken en daar aan toe zijn. Neem contact... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Geleen (Limburg). Geplaatst door gebruiker Croumen op 23-03-2024, 44 keer bekeken.

Hey ik ben Aaron, 22 jaar en ik ben opzoek naar iemand om muziek mee te maken. Je hoeft echt niet heel goed te zijn in een instrument of mega veel theorie te kennen, ik ben gewoon opzoek naar iemand die samen iets in elkaar wil zetten. Mijn favoriete genres zijn Rock en dance/pop/hip hop, maar sta... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Maakt me echt niks uit (Limburg). Geplaatst door gebruiker A a r o n op 12-11-2023, 143 keer bekeken.

Hi! Na een tijd enkel voor mezelf bezig te zijn geweest ben ik op zoek naar mede muzikanten om iets nieuws op te gaan zetten. Mijn voorkeur ligt in de akoestische pop/rock/folk kant. Mooie pure eerlijke toegankelijke muziek, maar ik sta ook open voor andere stijlen. Ik heb voorheen veel in bandjes... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Weert (Limburg). Geplaatst door gebruiker misja op 17-04-2023, 216 keer bekeken.

Hoi mede muzikanten, Mijn naam is Robin Janse, ben 59 jaar en woon in Hoensbroek (limburg) Ik speel al jaar gitaar maar met tussenpozen en niet echt structureel. Sinds twee jaar ben ik wel serieus met gitaar spelen bezig en volg ook lessen om mijn spelen en kennis te structureren. Ik zie mijzelf... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Regio Parkstad (Limburg). Geplaatst door gebruiker robin.janse op 09-04-2023, 188 keer bekeken.

Ik ben op zoek naar muzikanten die ervaring hebben met eigen muziek maken. Veel teksten heb ik liggen en sommige nummers hebben ook wat vorm. Genre is singer/songwriter.Ik zoek muzikanten om dit samen uit te werken. Ik ben in de 30. *gitarist *bassist *drummer *toetsenist... Lees meer »

Overige Muzikanten Gezocht in Maastricht (Limburg). Geplaatst door gebruiker Goofy op 02-04-2023, 159 keer bekeken.