Gitaristen Gezocht in Den Bosch

7 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Den Bosch"

Goedendag muzikant, Wij zijn Progetto en spelen voornamelijk classic Rock/pop muziek. Wij zijn op zoek naar een slag gitarist(e) die ook de backing zang voor zijn of haar rekening kan nemen. Evt. Akoestische gitaar is geen probleem. Onze leeftijd is 50 plus. We treden op dit moment ongeveer 12 x... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker Muggenheuvel op 19-10-2023, 352 keer bekeken.

Beste pianist of gitarist. Ik ben Kim (zangeres 42) en net gestart met optreden. Ik wil elke 2/4 weken een optreden doen op kleine feestjes en bij bejaardentehuizen. Van daaruit wil ik graag verder groeien. Veel optredens doen en uren maken dat is wat ik wil om zo steeds beter te worden en het... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker kimdenotter@hotmail.com op 23-06-2023, 288 keer bekeken.

Na een tijd als duo muziek te hebben gemaakt, zijn wij, Anne (25, zang/akoestisch gitaar) en Frank (26, zang/toetsen) er weer enorm aan toe om in een band te spelen. Voor deze band zijn we op zoek naar verschillende bandleden die zin hebben om samen met ons aan covers en eigen nummers te werken.... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker aemslj op 21-06-2022, 306 keer bekeken.