Gitaristen Gezocht in Tilburg

14 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Tilburg"

Wij zijn CrasHNo13 uit Tilburg, een 80's synthwave indiepop rock band. Band bestaat nu uit 2 man van begin 40, een zanger/gitarist/bassist/toetsenist en drummer. Nu spelen wij met Ableton Live DAW als ondersteuning omdat wij niet alle instrumenten gelijktijdig kunnen spelen. Wij willen graag in... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker HNo13 op 30-10-2023, 82 keer bekeken.

Onze ervaren band is op zoek naar een sologitarist. Het doel is alleen nog muziek te maken zonder optredens dus echt voor de hobby. Wij hebben een eigen repetitieruimte met installatie. De repetitie worden alleen gepland als allen beschikbaar zijn. Tel. 0652764470... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker pjwm.van.amelsfoort@home.nl op 19-09-2023, 219 keer bekeken.

Beste medemuzikant, Het lijkt me leuk om een DYI progmetal groep te starten met gelijkgestemde en getalenteerde muzikanten. Ik ben 29, pianist, gitarist en zanger, en maak al mijn leven lang muziek. Ik ben aardig bedreven in het schrijven en arrangeren van muziek en tekst, maar wil het graag weer... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Daanoontj3 op 14-08-2023, 137 keer bekeken.

Ha muzikanten, Symphonic metal band Dream Map is op zoek naar een gitarist, ben (of ken) jij degene die we zoeken? Meer info over ons: Wij, componist, keyboardist en sound engineer Norbert Gobor uit Hongarije en lyricist en vocaliste Vivian Franken uit Tilburg zijn op zoek naar bandleden om ons... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Dream Map op 08-08-2023, 159 keer bekeken.

Coverband Feisty Fenix is op zoek naar een ervaren gitarist! Wij zijn een goedlopende coverband met ongeveer 20 optredens per jaar, voornamelijk bruiloften en bedrijfsfeesten. Ons repertoire bestaat uit feestklassiekers: 90's, 90's hits met af en toe een uitstapje naar rock, soul en... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Jvdsteen op 17-07-2023, 235 keer bekeken.

Hoi, Wij zijn een soul/funk coverband uit Eindhoven/Tilburg. We zoeken een gitarist. Drummer, pianist en 2x zang is al voorzien. En uiteindelijk eventueel blazers en percussie. En dat alles om heerlijk soul en funk te spelen. Denk aan Stevie Wonder, Bill Withers, Marvin Gaye, Betty Davis, Billy... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker joostariens op 04-06-2023, 280 keer bekeken.

Wij zijn opzoek naar een gitarist(slag of lead) om onze band compleet te maken! We spelen uiteenlopende nummers maar allemaal bedoeld voor een gezellig avond. Denk aan, Disco, pop, Rock. Anouk, Direct, Hermes House Band, Rolling Stones etc etc We zoeken iemand in de leeftijd tussen 35 en 60 jaar.... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Timo Snels op 04-11-2022, 478 keer bekeken.

Wij zijn een hardrockband bestaande uit een ritme gitarist, bassist en drummer. We zoeken een lead gitarist die het gaaf vindt om eigen muziek te maken! Denk aan invloeden zoals in Airbourne, Guns n Roses, Motley Crue, Aerosmith en AC/DC. We repeteren in Tilburg, waar we wekelijks werken aan het... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker ryanr op 18-05-2022, 329 keer bekeken.

Beste gitarist(e), Mijn naam is Miranda (42). Ik zing al zo’n 15 jaar met veel plezier in verschillende all round coverbands. Dat doe ik met veel plezier, maar zou daarnaast graag in wat kleinere settings, akoestisch, willen optreden samen met een gitarist(e). Ik denk hierbij aan huwelijks... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Miranda123 op 26-04-2022, 276 keer bekeken.

Meer "Gitaristen Gezocht" regio Brabant

Meest bekeken advertenties in de categorie "Gitarist Gezocht Tilburg"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!