Gitaristen Gezocht in Tilburg

9 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Tilburg"

Female fronted metalband met eigen werk zoekt leadgitarist om live optredens mee te doen op basis van de twee bestaande albums en het meedenken over nieuw materiaal voor volgende albums. Wij zijn End of the Dream, en zoeken een leadgitarist die onze huidige setlist zich snel eigen kan maken. Wij... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker TimvdH op 10-01-2024, 174 keer bekeken.

Hallo wij zijn de band The Tornado Rockers. En wij zijn opzoek naar een bassist. wegens gevorderde leeftijd van onze huidige bassist Onze Genre is Rock&Roll;. Waaronder ,Cliff Richard , Elvis,The shadows enz. Ben jij degene die wij zoeken? Neem dan contact met ons op. Neem ook gerust een kijkje op... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker tonnie013 op 29-11-2023, 187 keer bekeken.

Onze ervaren band The Time Travellers is op zoek naar een sologitarist eventueel met zang. Het doel is alleen nog muziek te maken zonder optredens dus echt voor de hobby. Wij hebben een eigen repetitieruimte met installatie. De repetitie worden alleen gepland als allen beschikbaar zijn. Tel.... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker pjwm.van.amelsfoort@home.nl op 19-09-2023, 381 keer bekeken.