Gitaristen Gezocht in Breda

14 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Breda"

Ik (drummer 15) zoekt gitarist(en) in Breda voor een gloednieuwe hardcore punk/powerviolence band (oftewel keiharde herrie). Het liefst spelen we eigen materiaal en is er ruimte voor experimenteren. Reperteren het liefst in Breda (Phoenix of Sound dog) app 0639361113 bij... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker KristofPloegaert op 22-02-2024, 19 keer bekeken.

Gedreven en enthousiaste zangeres en bassist zijn op zoek naar muzikanten of een band. We zijn op zoek naar muzikanten met een serieuze/ambitieuze instelling qua nummers uitzoeken en spelen. Graag ontmoeten we muzikanten die net als wij voor de volle 100% willen gaan voor deze band. Ons streven is... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Galaxy op 21-02-2024, 76 keer bekeken.

Jazzcombo met ervaren en gedreven muzikanten zoekt ter versterking een toetsenist en gitarist. Genre jazz, latin en blues. Eigen werk afgewisseld met standards. Ervaring is vereist. Leeftijd niet belangrijk. Bij voorkeur overdag kunnen repeteren. Regio Tilburg/... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker JCJC op 16-02-2024, 40 keer bekeken.

Coverband Underdog zoekt nieuwe, enthousiaste, solo-gitarist. Wij zijn Underdog. Een goed lopende pop / rock coverband gestart in 2005. Met veel (podium)ervaring en iedere maand wel een optreden. Ons doel: lol, lekker samen muziek maken, serieus werken aan nummers om ze zo goed mogelijk weg te... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker debbbb op 18-01-2024, 150 keer bekeken.

Slick Nick & Kornuiten zijn op zoek naar 2 Boerenrock gitaristen. Plezier staat voorop. Kom je uit de regio Breda of vindt je het geen probleem om een stukje te rijden reageer en we zullen alle vragen beantwoorden. Ps Slick Nick & Kornuiten zijn ook te vinden op facebook youtube en... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker nstreng op 17-12-2023, 382 keer bekeken.

Sessie gitarist gezocht voor energieke coverband Voor een energieke coverband zijn wij op zoek naar een gitarist/gitaristen die energie toevoegt aan het geheel en snel stage ready is. Naast gitaar bestaat de band uit zang, DJ en elektronische drums. De set bestaat hoofdzakelijk uit nummers na 2010... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Powerized op 10-10-2023, 245 keer bekeken.

Enthousiaste gitarist gezocht voor Powerized en AA Loaded. De eerste is een eigen werk band die, met oog op show, energieke popmuziek maakt en waar onze focus op ligt. We zoeken iemand die zowel op als van het podium de energie en motivatie heeft hier voor te gaan. Daarnaast hebben we in dezelfde... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Kanedonkers op 26-06-2023, 438 keer bekeken.

Wij zijn op zoek naar een gitarist, die ook de bas enigszins beheerst voor Powerized. Powerized is een eigen werk band, bestaande uit 3 leden die energieke pop speelt met een eigen sound en veel oog heeft voor show. Denk in de richting van P!nk en Imagine Dragons. Er staan een aantal ambitieuze... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Tom Maurits op 24-05-2023, 254 keer bekeken.

Hallo :) Ik en mijn broer(drummer) zoeken een gitarist om mee te jammen en een bandje mee te vormen. We spelen zelf pas een paar jaar ons instrument het niveau is niet super hoog maar we kunnen een aardig potje jammen. We hebben een repetitie ruimte in Etten-Leur. We vinden van alles leuk om te... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Auke op 20-04-2023, 371 keer bekeken.