Gitaristen Gezocht in Breda


13 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Breda"

Voor onze pop/rock coverband (zangeres, toetsen/zang, drums, bas, gitaar) zoeken we nog een sologitarist! We spelen covers van o.a. RHCP, Anouk, Alanis Morissette, Bløf. We repeteren om de week op woensdag avond in Rijsbergen (Breda). Gezellig staat voorop en we werken graag naar optredens toe!... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Willemijn93 op 20-01-2023, 279 keer bekeken.

Hallo, ja jij! Speel je nog niet in een band? Ben je gitarist en zou je graag een breed scala(lees van jaren 60 tot heden) aan covers willen spelen, vindt jij optreden ook erbij horen(maximaal 2 per maand, maar sporadisch extra is geen probleem, maar geen must) en kun je je vinden in de spreuk,... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker op 31-10-2022, 329 keer bekeken.

Hallo! Wij zijn een coverband uit de omgeving Breda bestaande uit een drummer, bassist, zangeres en een rhythm / lead gitarist. We repeteren tweewekelijks op vrijdag in Sounddog in Breda. Ons repertoire is voornamelijk pop / rock georiënteerd (denk aan oa. Skunk Anansie, Anouk, Beth Hart en... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker jobhorvers@gmail.com op 31-07-2022, 403 keer bekeken.

Hoi, ik ben Dirk! Ik zou het echt tof vinden om eens in gezelschap met andere muzikanten te spelen! Ik ben nog een niet zo’n ervaren gitarist! Maar ik zou heel graag willen leren van andere! Ik hou zelf vooral van Hard rock en metal! En speel dit ook graag! Ik ben aan het begin van mijn gitaarles... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Dirkk op 29-05-2022, 125 keer bekeken.

De Bredase band Powerized is op zoek naar de gemotiveerde gitarist die in dienst van de muziek kan spelen. Met Nick Holleman als frontman en songwriter brengt Powerized een mix van stevige pop waarbij het totaalpakket bepalend is voor de sfeer. Daar Powerized werkt met samples is het belangrijk dat... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Powerized op 12-01-2022, 273 keer bekeken.

Solo-gitarist (en daarnaast ook saxofonist) gezocht voor singer-songwriter band Tak&Band; 100% eigen werk - Americana / West-Coast & Ierse invloeden - iedere maand een nieuwe song online. Luister eens online en neem bij interesse op met p-tak@ziggo.nl of via de website. Repetities 1x per 2 weken in... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker pietertakenband op 28-11-2021, 224 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Gitarist Gezocht Breda"