Drummers Gezocht in Zuid-Holland


87 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Zuid-Holland"

Onze drummer gaat ons verlaten dus Blues Appeal zoekt een ervaren drummer met veel feeling voor de blues. Wij vinden het een uitdaging om de originele uitvoeringen van de gekozen nummers zo veel mogelijk te benaderen en onze playlist is zeker bijzonder te noemen. Denk aan Bettye LaVette, Marva... Lees meer »

Drummer Gezocht in Randstad (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker beekenkamp op 02-03-2023, 115 keer bekeken.

Hallo, Wij zijn op zoek naar een nieuwe gedreven drummer, we repeteren 2 tot 3 keer per maand in Vlaardingen. Mocht je ge├»nteresseerd zijn hoor ik graag zo snel mogelijk van je. Mijn nrs kan je overal beluisteren onder Bruno Rocco. Het is een mix van folk, rock en singer/songwriter muziek. Heel... Lees meer »

Drummer Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker op 22-02-2023, 131 keer bekeken.

The Torrents of Spring is een project van singer-songwriter en gitarist Eelco Slierendrecht. Na in 2014 als akoestisch duo, in een thuisstudio, een EP te hebben opgenomen volgden een paar jaar van relatieve stilte met slechts hier en daar een optreden, tot er begin van dit jaar twee singles werden... Lees meer »

Drummer Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Eelco Slierendrecht op 15-02-2023, 137 keer bekeken.

Ola, wij zij El Pi├▒o een rock coverband, nu bestaande uit een zangeres, gitarist. helaas door verhuizing ed op zoek naar een nieuwe gitarist en drummer en bassist. Vette nummers van o.a. green day, RHCP, Foo fighters, anouk enz enz je krijgt een idee :-) We repeteren 1 keer in de 2 weken in... Lees meer »

Drummer Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Marjolein Wegner op 13-02-2023, 257 keer bekeken.

Drummer gezocht! Wij; gitarist zanger en (contra)bassist zoeken een nieuwe drummer. Het repertoire bestaat uit bekende en minder bekende nummers uit de jaren 50 vroege jaren zestig rock n roll nummers aangevuld met een paar eigen nummers. We met onze vorige drummer het afgelopen jaar aardig wat... Lees meer »

Drummer Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker ArtiRoodnat op 10-02-2023, 174 keer bekeken.