Drummers Gezocht in Zoetermeer


3 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Zoetermeer"

Moonstruck is een progressive heavy metal band, met eigen werk beïnvloed door voornamelijk Queensrÿche en Iron Maiden. Na een gedwongen rustpauze willen we weer aan de bak, en zijn daarom op zoek naar een creatieve drummer. Leeftijd is rond de vijftig, maar een klik is belangrijker! Onze ambities zijn gezamenlijk ijzersterke nummers schrijven, met als doel deze op te nemen en uit te brengen en ermee de bühne op te gaan. We oefenen in Boskoop/Zoetermeer. Bekijk onze website op... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zoetermeer (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Moonstruck op 15-05-2023, 91 keer bekeken.

Hallo zoekende Drummer, Wij zoeken een echte all-round drummer, een schaap met 5 poten dus. Wie zijn wij? Muziekvereniging Kunst & Vriendschap, Zoetermeer. Voor één van onze orkesten zoeken wij een echte All-rounder, want we gaan geen stijl uit de weg. Rock, Jazz, Film, Musical, enz, alles komt bij ons op de lessenaar/tablet. Kunnen lezen is dus wel een must. En verder een goed humeur, want we maken niet alleen muziek, we gaan ook voor gezelligheid. Welke drummer durft deze uitdaging aan? Ben... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zoetermeer (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker SnahMac op 04-04-2023, 158 keer bekeken.

Kom jij meegavond meedoen bij een orkest met een heel gevarieerd programma? We repeteren van 19u.0 tot 22.15 uur in de silverdome in Zoetermeer. Er staan een aantal mooie concerten op de planning. Als u snel iets laat weten, dan kunt u langs komen voordat wij met een invaller aan de slag gaan. Tot snel! We zitten in fanfare bezetting, maar treden voornamelijk op met orkestmuziek en moderne amusementsmuziek. Wil jij werken aan een diverse setlist in een gezellige groep muzikanten? We zijn niet... Lees meer »

Drummer Gezocht in Zoetermeer (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Arjen van Putten op 06-02-2023, 158 keer bekeken.