Drummers Gezocht in Gouda

4 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Gouda"

De Gouwe Bigband uit Gouda zoekt een nieuwe drummer. We zijn een band bestaande uit 13 blazers, een 4 koppige ritme sectie, zang en een professionele bandleider. We hebben een zeer divers reportoire van Latin, Jazz tot Pop, van oud tot heden. Met songs van Frank Sinatra, The Weekend en Amy Winehouse. We zijn opzoek naar iemand met ervaring en talent om met groovy band mee te spelen.... Lees meer »

Drummer Gezocht in Gouda (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Gouwe Bigband op 02-03-2024, 100 keer bekeken.

Ha! Wij zijn een bassist en gitarist en wonen beiden in Gouda en zijn op zoek naar muzikanten om een band mee op te richten! Een empty sheet, we staan zelf voor veel open met een voorkeur in de richting van rock (รƒยขร‚ย€ร‚ย™n roll) en grunge. Voorwaarde: we gaan zelf songs schrijven en uiteindelijk shows spelen en de studio in. Voorkeur gaat uit naar repeteren in Gouda, maar We zijn beiden in de 30 met jarenlange ervaring in verschillende bands! Interesse? Stuur een bericht en laten we eens... Lees meer »

Drummer Gezocht in Gouda (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker bartbouman op 05-09-2023, 218 keer bekeken.

Wij zijn Mustapha & Rhode en wij willen graag een metal bandje beginnen. daarvoor zijn wij op zoek naar een drummer en een zanger (e.v.t. ook een extra gitarist). je hoeft geen professional te zijn (samen leren is lache) en alle inspiratiebronnen zijn welkom. we zijn van plan om ook echt zelf dingen te schrijven en te spelen (misschien hier en daar een cover). we wonen rond gouda in zuid holland. dus daar in de buurt zou zeker handig zijn. en het moet vooral leuk zijn als gewoon een leuk... Lees meer »

Drummer Gezocht in Gouda (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Moessie op 16-05-2023, 248 keer bekeken.

Wij toetsenist (62) en zangeres (57) zijn op zoek naar een drummer om ons duo uit te breiden. Wij spelen een mix van covers en eigen werk en produceren videoclips ter ondersteuning van onze muziek. Je kunt ons bekijken en beluisteren via de speellijsten op ons YT-kanaal: Covers: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7AbpjHidrCGNPsTzn_ac7mhIvDNCK-9a Eigen werk: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7AbpjHidrCFsEff_CaIE3hT7z_COMk52 Live gespeeld:... Lees meer »

Drummer Gezocht in Gouda (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Klavier op 28-09-2022, 222 keer bekeken.