Drummers Gezocht in Den Haag


10 Advertenties Gevonden in "Drummer Gezocht in Den Haag"

Ola, wij zij El Piño een rock coverband, nu bestaande uit een zangeres, gitarist. helaas door verhuizing ed op zoek naar een nieuwe gitarist en drummer en bassist. Vette nummers van o.a. green day, RHCP, Foo fighters, anouk enz enz je krijgt een idee :-) We repeteren 1 keer in de 2 weken in... Lees meer »

Drummer Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Marjolein Wegner op 13-02-2023, 257 keer bekeken.

Hey, wij zijn Rockbuster en zijn op zoek naar een nieuwe drummer. Rockbuster is een band die bestaat uit doorgewinterde muzikanten. Vol passie spelen wij de betere rock songs uit de Top 2000. Wij bestaan nu een jaar en hebben al een aantal succesvolle optredens gedaan. Helaas kan onze huidige... Lees meer »

Drummer Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Roberdam op 26-11-2022, 340 keer bekeken.

Wij new project , willen wat opzetten geen hardrock of punk Leeftijd is geen probleem .zoeken een fijne drummer teamspeler die , Rock , Bleus Funky , Ballads te spelen en leuk vindt om donderdag avond om de 2 weken te repeteren en ook wil optreden, ( bezetting is zang,toets,bas,gitaar2x. )... Lees meer »

Drummer Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker jimboo op 23-10-2022, 219 keer bekeken.

Rockers plus band zoekt toesenist 
Wij zijn een cover band op dit moment bestaande uit een solo gitarist / leadzanger, bassist, rhythm gitarist Wij spelen voornamelijk nummers uit de jaren 60, 70, 80 en van onder meer The Shadows, The Ventures, Fleetwood Mac, The Maskers, Eddie Cochran, Eric... Lees meer »

Drummer Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker mouzen op 20-08-2021, 335 keer bekeken.

Bassist & drummer gezocht voor punkband in omgeving Den Haag Wij zijn een gitarist en gitarist/vocalist van 23 & 26 jaar oud die graag een nieuw project willen beginnen en zijn daarom opzoek naar een bassist en een drummer. Wij spelen nu ongeveer 4 weken samen en hebben al een handje vol demo's... Lees meer »

Drummer Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Jorden123 op 02-08-2021, 210 keer bekeken.