Bassist zoekt Band


202 Advertenties Gevonden in "Bassist zoekt Band"

Hallo, ik ben Emile, 43 jaar, bas 5 jaar waarvan 4 jaar in een classic rockband. Ik heb ruimte voor een extra project of dat tijdelijk of vast is, maakt me niet uit. Alleen repeteren of ook optreden, maakt me niet uit. Ben in het bezit van rijbewijs, auto, heb mijn gear in orde. Speel 4-snarig,... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker E.J.J. op 25-03-2023, 72 keer bekeken.

Amateur bassist 50+ Hardrock en heavy metal liefhebber. Eind jaren 70 begin jaren 80. Zoek band in de regio Rijnmond , West Brabant en Schouwen - Duiveland. Ben geen virtuoos maar meer steady basist. Alleen coverbands of tributes of projecten. Kijk op mijn profiel voor een aantal videos , meerdere... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Middelharnis (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker opiumtrail op 21-03-2023, 42 keer bekeken.

Hoi ik ben een bassist die gek is op blues gerelateerde muziek Heb vroeger veel al in blues-rock en hard rock bands gespeeld, en wordt daar nog een wel voor gevraagd, maar ben een beetje uitgekeken op dat.soort.bands Wil meer richten op de andere kant, stevig ritme, maar meer chill, dansbaar, funky... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Heerhugowaard (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker Guiness op 15-03-2023, 50 keer bekeken.

Hi, ik (65) ben een redelijk ervaren allround bassist en op zoek naar een bestaande band of muzikanten in de omgeving om lekker ongedwongen muziek te maken. Stijlen die ik leuk vind zijn eigenlijk best divers, van soul, R&B tot country, pop. Naast de bas speel ik ook gitaar en redelijk zingen voor... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Lisse (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Cees van der Reep op 14-03-2023, 65 keer bekeken.

Ik bassist (48 jaar) ben op zoek naar een coverband in de omgeving van Utrecht, om weer fijn muziek te maken, lol te hebben en natuurlijk op het podium te staan. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als bassist/backings bij een semi-prof coverband en heb daarnaast in meerdere eigen repertoire bands... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker epeters op 07-03-2023, 65 keer bekeken.

hoi mede muzikanten ik ben op zoek naar een serieuze band om met enige regelmaat muziek te maken. heb zo`n 35 jaar ervaring in diverse muzieksoorten .Heb zelf niet een zangstem maar af en toe een 3e stem lukt nog wel . ben in bezit van eigen apparatuur... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Gro (Groningen). Geplaatst door gebruiker bassist op 04-03-2023, 55 keer bekeken.