Bassist zoekt Band

261 Advertenties Gevonden in "Bassist zoekt Band"

Bassist met installatie en vervoer zoekt een band die Rock N Roll, instrumentale muziek , country , muziek spelen. Graag mensen die iets op willen bouwen en geen haantjes gedrag A.U.B. optreden geen bezwaar liefst in Zuid- Holland. geen mail met de vraag voor rock... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker wphernambucq op 14-07-2024, 37 keer bekeken.

Ik ben Dante (19). Na dit jaar helaas te zijn afgewezen voor het conservatorium, ben ik op zoek naar een band die veel speelt, om meer ervaring op te doen. Genre maakt niet uit, ik sta open voor alles. Fulltime gigs of invallen voor een enkele keer kan ik beide doen. Zelf speel ik al zo'n 6 jaar... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker DanteFriede op 11-07-2024, 41 keer bekeken.

Ik ben jaq 31 opzoek naar een band. Liefste met eigen nummers. Bands die ik veel speel/luister zijn bijv Misfits Type o negative. Thin lizzy. Ramones Rammstein 80s hairmetal. Danzig 69eyes. Ghost. Kiss. Nightwish. Zoals je al ziet . Van alles wat.en sta dus voor veel open. Liever geen trash/death.... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Ermelo (Gelderland). Geplaatst door gebruiker lagerweij op 10-07-2024, 33 keer bekeken.

Ik ben jaq 31 opzoek naar een band. Liefste met eigen nummers. Bands die ik veel speel/luister zijn bijv Misfits Type o negative. Thin lizzy. Ramones Rammstein 80s hairmetal. Danzig 69eyes. Ghost. Kiss. Nightwish. Stage outfits/maskers etc. Im your guy! Zoals je al ziet . Van alles wat.en sta dus... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker lagerweij op 10-07-2024, 32 keer bekeken.

Mijn naam is Wesley, 34 jaar en heb circa 12 jaar ervaring als bassist. In diverse bands gezeten en aan diverse projecten gewerkt, al was ik tijdelijk gestopt met muziek tijdens de corona periode. Qua muziek ben ik in diverse stijlen bekend, al wil ik mezelf meer focussen op de Rock/Pop genre. Een... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Den Haag/Rotterdam (Drenthe). Geplaatst door gebruiker wescpc op 10-07-2024, 49 keer bekeken.

Hoi! Ik loop al een tijdje met de ambitie om een band te vormen met andere rockchicks. Genre kan vanalles binnen de alternatieve hoek zijn. Zelf speel ik gitaar en bas, en produceer ik een beetje. Het lijkt me leuk om met andere muzikanten in contact te komen die het leuk lijken om bij dit nieuwe... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Omgeving Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker DanielleJ op 08-07-2024, 44 keer bekeken.

Hi! Mijn naam is Pim, 35 jaar oud, en woon sinds kort in Hardenberg. Ik ben op zoek naar een leuke band om af en toe wat muziek mee te maken. Mijn favoriete artiesten zijn o.a. Arctic Monkeys, Radiohead, Interpol en Balthazar. Nummers coveren vind ik prima, maar eigen werk maken is waar ik het... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Hardenberg (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Pimvdmoosdijk op 06-07-2024, 36 keer bekeken.