Bassist zoekt Band

233 Advertenties Gevonden in "Bassist zoekt Band"

Bassist met installatie en vervoer zoekt een band die Rock N Roll, instrumentale muziek , country , blues muziek spelen. Graag mensen die iets op willen bouwen en geen haantjes gedrag A.U.B. optreden geen bezwaar liefst in Zuid- Holland. geen mail met de vraag... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker wphernambucq op 22-02-2024, 60 keer bekeken.

Hi allemaal, ik heb jaren lang basgitaar gespeeld in diverse bandjes en veel opgetreden en daarna diverse jaren de bas nauwelijks aangeraakt. Maar het begint weer te jeuken. Lijkt me leuk om samen regelmatig, te oefenen, jammen, liedjes maken met als doel weer eens op te treden. Beetje rock, funky... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Zeist (Utrecht). Geplaatst door gebruiker TommyHutspot op 22-02-2024, 62 keer bekeken.

Bassist die op zoek is naar mede muzikanten om gezellig muziek mee te maken. Ben niet meteen opzoek naar bepaalde vorm/samenstelling; bandje lijkt me leuk maar ook losse muzikanten (om evt. huiskamer jam sessies te plannen kan ook). Qua muziek smaak zit ik best breed als er maar beetje interessante... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker marcobbens@hotmail.com op 20-02-2024, 45 keer bekeken.

Hallo muziekliefhebbers, Mijn naam is Twan, 40 jaar oud en woonachtig in het mooie Swalmen. Ik ben een ervaren toetsenist, die door omstandigheden is gestopt. Eenieder van jullie snapt natuurlijk wel, dat het ook niet lang heeft geduurd voor dat ik besloten heb een ander instrument te gaan leren.... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Roermond en omstreken (Limburg). Geplaatst door gebruiker Twanno5483 op 18-02-2024, 47 keer bekeken.

Hey hallo. Ik ben Jordi en ik zoek een band waar ik me veder kan ontwikkelen met bass spelen. Ik speel all mijn liefde bass gitaar en wil vooral rock spelen of meschien zelfs metal. Ik leer mezelf nu slappen en dat gaat al best goed. Ik ben wel iemand die de kat uit de boom kijkt in het begin en... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Bladel (Brabant). Geplaatst door gebruiker SpyInu op 15-02-2024, 36 keer bekeken.

Beginnend bassist met het juiste gevoel in de vingers en soul zoekt aansluiting bij een toffe reggaeband in Leeuwarden of omgeving. Ik ben opgegroeid met de muziek van Bob Marley en dat is dan ook wat ik speel op mijn bas. Het zou super gaaf zijn om in een tributeband te mogen en kunnen spelen.... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Madmaxx28 op 15-02-2024, 32 keer bekeken.

Bassist (44) uit Rhenen (grens Utrecht en Gelderland) met podium ervaring in meerdere ska bands zoekt bandleden / band. Ik zou graag in een nederpop band spelen met de sound van de jaren '80 en dan met name Doe Maar. Vind het nier erg om te repeteren, maar dan wel graag voorbereid zodat we snel... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Rhenen (Utrecht). Geplaatst door gebruiker sijmen op 10-02-2024, 37 keer bekeken.