Bassist zoekt Band

222 Advertenties Gevonden in "Bassist zoekt Band"

Ik ben momenteel opzoek naar een band waarbij ik mijn energie kwijt kan. Enkele jaren geleden zat ik in een punk coverband maar ondertussen begint het weer te jeuken om het podium op te gaan. Ik heb zelf een brede muziek smaak varierend van Queen tot aan Korn, en sta zeker open voor andere... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Oss (Brabant). Geplaatst door gebruiker BrianvdHorst op 18-09-2023, 41 keer bekeken.

Ik ben Dylana ik ben 15 en ik zoek een band waar bij ik bass kan spelen, in de regio Eindhoven:) Ik speel 2 jaar bass! Ik speel (bij voorkeur)rock(pop-rock)/indie/metal. Voor intersse mail naar: ilbassoelamiavita@gmail.com.... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker dr08 op 18-09-2023, 27 keer bekeken.

Zangeres en gitarist zoeken voor het heropbouwen van een band een bassist, toetsenist en een drummer. Wij spelen voornamelijk eigen nummers, eventueel wat aangevuld met covers, in het genre pop, rock en blues. Het is de bedoeling één keer in de twee weken op de vrijdag- of eventueel zaterdagavond... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Fredwillem op 17-09-2023, 32 keer bekeken.

Hallo, mijn naam is Siem Tabak. Ik ben 52 jaar, woonachtig in Hallum en speel basgitaar. Mijn voorkeur gaat uit naar een rock/metal band, covers mag ook. Ik heb al enige jaren (podium)ervaring en ben in bezit van eigen apparatuur. Stuur me voor interese hier een berichtje of een appje op telnr... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Hallum (Friesland). Geplaatst door gebruiker Siem Tabak op 16-09-2023, 31 keer bekeken.

Ben op zoek naar muzikanten of band mijn voorkeur gaat uit naar eigen muziek maar staat voor alles open .in bezit van vervoer en gear ben bereid om wat afstand te rijden ben zeer gemotiveerd en gedreven gaat 100 procent voor een band ben 50 + je kunt me op you tube vinden met de manic monkeys met... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Zierikzee (Zeeland). Geplaatst door gebruiker 17021964eef op 16-09-2023, 34 keer bekeken.

Bassist in Tilburg op zoek naar een band waarin ie fretless, slap, plectrum, vingers, vintage precision en keybass kan spelen (nee, niet tegelijk en een gedeelte ervan is ook goed). Giggen is toffer dan tof. Genres mogen breed (prog(metal), jazz, blues, soul, funk, reggae bijvoorbeeld). Nice... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Rootboy op 16-09-2023, 52 keer bekeken.

Gevorderd bassist zoekt leuke coverband in de genres pop, rock, blues, Nederlandstalig. Omgeving Roosendaal - Tilburg. Repeteren is leuk, optredens nog leuker. Leeftijd: 40+ Heb veel podium ervaring met andere instrumenten. Dit keer zoek ik dus iets met basgitaar.... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker johan op 15-09-2023, 27 keer bekeken.

Hoi! Ik ben Lorenzo, 33 jaar en ik ben op zoek naar een bandje. Ik heb zo’n 3/3.5 jaar ervaring, waarvan een half jaar in bandformatie. Bands zoals Sleep, Lowrider, Slomosa, Electric Wizard en Kyuss ligt voornamelijk mijn voorkeur kwa sound die ik wil maken. Eigenlijk gewoon lekker hard... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Fuzzy_Lo op 15-09-2023, 22 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!