Bassist zoekt Band in Friesland

5 Advertenties Gevonden in "Bassist zoekt Band in Friesland"

Hallo mensen, Ik, bassist van 55, zoek aansluiting bij een bestaande band. Mijn muzikale interesse is vrij breed, van pop, rock, soul, vette blues tot eigenwerk etc., ik kan veel waarderen. Versterkt en/of semi-akoestisch, in overleg kan er wat mij betreft veel. Ik heb tijd om te repeteren (incl.... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Friesland eo (Friesland). Geplaatst door gebruiker JB007 op 29-11-2023, 40 keer bekeken.

Hallo, mijn naam is Siem Tabak. Ik ben 52 jaar, woonachtig in Hallum en speel basgitaar. Mijn voorkeur gaat uit naar een rock/metal band, covers mag ook. Ik heb al enige jaren (podium)ervaring en ben in bezit van eigen apparatuur. Stuur me voor interese hier een berichtje of een appje op telnr... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Hallum (Friesland). Geplaatst door gebruiker Siem Tabak op 16-09-2023, 82 keer bekeken.

Ik ben een 21 jarige bassist die weer in een band wil. Ik heb vanaf mijn 14e altijd al in bandjes gespeeld, en dit mis ik de laatste tijd. Hierom ben ik opzoek naar een rockband van leeftijdgenoten die mij zouden willen adopteren. Ik sta er ook zeker voor open om een nieuwe band te beginnen. Ik... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Tyrelve op 24-12-2022, 143 keer bekeken.

Beginnende Bassist en gemiddelde drummer. Voorkeur aan rock zoals: Status Quo, Extreme, Dokken, Maiden, Tokyo Blade. Momenteel in bezit van een Bassgitaar. (Geen drumset) Voor contact gelieve te berichten naar 06 2014 1648 -Sidney... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Sidneyy op 06-06-2022, 229 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!