Bassist zoekt Band in Friesland

5 Advertenties Gevonden in "Bassist zoekt Band in Friesland"

Hoi, ik ben op zoek naar een leuke band/muzikanten om samen fijn te grooven. Oefenen is prima maar wel als doel om af en toe een fijne gig neer te zetten. Mijn interesse in muziek is breed: van Blues, Rock, Soul, Americana, Top-100 tot Eigen Werk. Meer weten? Stuur gerust een berichtje en wie weet... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Friesland eo (Friesland). Geplaatst door gebruiker dJee op 02-06-2024, 58 keer bekeken.

Hallo, Ik ben op zoek naar een bestaande bluesband en/of muzikanten die er ÊÊn willen starten. Vooral de wat 'schurende blues' heeft mijn interesse en vind ik leuk om te spelen. Kun je denken aan The Red Devils, The Hoax maar ook legendes als bijv. Gary Primich, James Hartman en/of Kid Ramos etc.... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Heerenveen (Friesland). Geplaatst door gebruiker FP67 op 28-04-2024, 65 keer bekeken.

Beginnend bassist met het juiste gevoel in de vingers en soul zoekt aansluiting bij een toffe reggaeband in Leeuwarden of omgeving. Ik ben opgegroeid met de muziek van Bob Marley en dat is dan ook wat ik speel op mijn bas. Het zou super gaaf zijn om in een tributeband te mogen en kunnen spelen.... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Madmaxx28 op 15-02-2024, 59 keer bekeken.

Hallo, mijn naam is Siem Tabak. Ik ben 52 jaar, woonachtig in Hallum en speel basgitaar. Mijn voorkeur gaat uit naar een rock/metal band, covers mag ook. Ik heb al enige jaren (podium)ervaring en ben in bezit van eigen apparatuur. Stuur me voor interese hier een berichtje of een appje op telnr... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Hallum (Friesland). Geplaatst door gebruiker Siem Tabak op 16-09-2023, 122 keer bekeken.

Ik ben een 21 jarige bassist die weer in een band wil. Ik heb vanaf mijn 14e altijd al in bandjes gespeeld, en dit mis ik de laatste tijd. Hierom ben ik opzoek naar een rockband van leeftijdgenoten die mij zouden willen adopteren. Ik sta er ook zeker voor open om een nieuwe band te beginnen. Ik... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Leeuwarden (Friesland). Geplaatst door gebruiker Tyrelve op 24-12-2022, 167 keer bekeken.