Bassist zoekt Band in Eindhoven

6 Advertenties Gevonden in "Bassist zoekt Band in Eindhoven"

Ik ben Dylana ik ben 15 en ik zoek een band waar bij ik bass kan spelen, in de regio Eindhoven:) Ik speel 2 jaar bass! Ik speel (bij voorkeur)rock(pop-rock)/indie/metal. Voor intersse mail naar: ilbassoelamiavita@gmail.com.... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker dr08 op 18-09-2023, 32 keer bekeken.

Hi Ik ben misschien een herstarter maar de twijfel is er nog. Want ik heb nogal wat noten op mijn zang wil ik weer aan de gang gaan. Op de eerste plaats mijn muziek smaak en dat is vooral jaren 70 en 80 rock en dan denk ik aan Acdc scorpions def leppard posion accept enz enz Een hoogvlieger ben ik... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Tbird55 op 09-04-2023, 189 keer bekeken.

I would love to play with nice and musically interesting people. Then, we can make some interesting music. I have some experience playing bass (I used to be a professional bassist and recording artist in my home country). I'd love to play music for fun, but I'd also like to do some serious musical... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker jo bass op 02-03-2023, 169 keer bekeken.

Hi, Ik heb een paar jaar in een rock n roll coverband contrabas gespeeld. Deze gaat helaas stoppen en ik ben op zoek naar een andere uitdaging. Naast de RnR band speel ik nog in een coverband waar ik een x of 12 in een jaar mee optreed en waar ik ook blijf. Kan slap goed vooruit en kan een redelijk... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker HarrySB op 21-12-2022, 266 keer bekeken.

29 jarige Bassist uit eindhoven. Speel al meer dan 15 jaar gitaar en bas. Redelijk wat jaren podiumervaring. Ik zoek momenteel een bandje dat vooral focused op eigen werk. Oa in de stijlen rock/metal/grunge/doom/punk sta ook open voor evt andere ideeen! Speel momenteel ook in een americana/country... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Emek09 op 05-07-2022, 351 keer bekeken.

Meer "Bassisten Zoeken een Band" regio Brabant

Meest bekeken advertenties in de categorie "Bassist Zoekt Band Eindhoven"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!