Bassist zoekt Band in Limburg

20 Advertenties Gevonden in "Bassist zoekt Band in Limburg"

Hoi allemaal, ik ben Lisa, 19 jaar oud, uit de regio Gennep (Noord-Limburg). Ik speel nu ongeveer 1,5 jaar basgitaar, dus ik ben nog beginnend. Het lijkt me heel leuk en leerzaam om in een bandje te zitten, daarom ben ik op zoek naar leeftijdsgenoten die het leuk vinden om op een laagdrempelige... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Gennep (Limburg). Geplaatst door gebruiker lisavdg op 20-06-2024, 45 keer bekeken.

Beste allemaal, Na even zonder band gezeten te hebben ben ik (M/25) nu op zoek naar een band. Liefst rock, punk of metal. Ik ben zelf voornamelijk gitarist maar kan ook invallen op bas en zang zonodig. In het verleden heb ik in een akoestisch duo vaker betaalde sets gespeeld en heb ik ook in een... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Echt (Limburg). Geplaatst door gebruiker Cedric op 19-03-2024, 93 keer bekeken.

Hallo muziekliefhebbers, Mijn naam is Twan, 40 jaar oud en woonachtig in het mooie Swalmen. Ik ben een ervaren toetsenist, die door omstandigheden is gestopt. Eenieder van jullie snapt natuurlijk wel, dat het ook niet lang heeft geduurd voor dat ik besloten heb een ander instrument te gaan leren.... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Roermond en omstreken (Limburg). Geplaatst door gebruiker Twanno5483 op 18-02-2024, 105 keer bekeken.

Ha, ik ben tom bijna 20 jaar, kom uit arcen en ik speel 1,5 jaar bas. Ik zoek een band die in de buurt zit van venlo. Ik zou het liefste eigen nummers willen schrijven met als genre indie/alternatieve rock. en dat het een gezellige sfeer is is heel belangrijk... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Venlo (Limburg). Geplaatst door gebruiker Tomfrancken op 28-11-2023, 78 keer bekeken.

Ervaren bassist zoekt Christelijke band die praise en worship spelen, maar het mag ook een koor met band zijn. Ik zoek dit in de omgeving van Maastricht. Mijn leeftijd is 49 jaar en speel basgitaar sinds 1991. Heb door de jaren heen in veel verschillende bands gespeeld. Maar nu wil ik graag de Heer... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Maastricht (Limburg). Geplaatst door gebruiker JP Wolfs op 01-10-2023, 80 keer bekeken.

Ervaren bassist zoekt een singer/songwriter of band die hun die eigen werk willen maken. Ik zoek dit in de omgeving van Maastricht. Mijn leeftijd is 49 jaar en speel basgitaar sinds 1991. Heb door de jaren heen in veel verschillende bands gespeeld.... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Maastricht (Limburg). Geplaatst door gebruiker JP Wolfs op 01-10-2023, 102 keer bekeken.

Bassist (42 jaar, Roermond) zoekt band of minimaal een zanger / gitarist. Grote voorliefde voor alternatieve rock en grunge uit de 90 - 00 (Smashing Pumpkins, Pearl Jam, Foo fighters) en indierock / -pop uit de periode daarna (Strokes, Yeah Yeah Yeahs...) Oudere garagerock (Iggy & the Stooges,... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Roermond (Limburg). Geplaatst door gebruiker DN80 op 26-07-2023, 104 keer bekeken.