Bassist zoekt Band in Brabant


19 Advertenties Gevonden in "Bassist zoekt Band in Brabant"

Ik ben Milo en ben opzoek naar een band/muzikanten die dezelfde doelen willen bereiken als ik, graag zelf rock nummers willen schrijven, Rock terug brengen, optreden geven en in het algemeen veel plezier maken samen. Ik ben een Lead gitarist mijn stijl is hard rock, Rock met bleus in verwerkt. Mijn... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Leuven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Milo op 05-06-2023, 23 keer bekeken.

Hoihoiii De naam is Stijn! Ik ben een bassist op amateuristisch niveau en ben opzoek naar een bandje! Mijn genre van voorkeur is 00's (pop)punk, denk vooral aan bandjes zoals: Blink-182, All Time Low, Green Day etc etc. Om maar wat namen te noemen! Ik sta ook open om een band op te richten! Mocht... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Ivodyr op 25-04-2023, 29 keer bekeken.

Ik ben Dylana ik ben(bijna, 22-06) 15 en ik zoek een band waar bij ik bass kan spelen, in de regio Eindhoven:) Ik speel (pas) 2 jaar bass maar ik kan wel redelijk wat maar ben geen prof haha Ik speel (bij voorkeur)rock/indie/metal. Voor intersse mail naar: ilbassoelamiavita@gmail.com.... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker dr08 op 22-04-2023, 76 keer bekeken.

Hi Ik ben misschien een herstarter maar de twijfel is er nog. Want ik heb nogal wat noten op mijn zang wil ik weer aan de gang gaan. Op de eerste plaats mijn muziek smaak en dat is vooral jaren 70 en 80 rock en dan denk ik aan Acdc scorpions def leppard posion accept enz enz Een hoogvlieger ben ik... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Tbird55 op 09-04-2023, 124 keer bekeken.

Hoi, ik ben een oudere muzikant die nog niet klaar is met muziek. Ik zoek een band of mede muzikanten. Het liefst zou ik in een band spelen (of samenstellen) met meerstemmige zang in de stijl country, rock, blues. Ik heb geen commerciële doelstelling maar tegen een aantal optredens per jaar heb ik... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Someren (Brabant). Geplaatst door gebruiker Albert van Lanen op 30-03-2023, 89 keer bekeken.

I would love to play with nice and musically interesting people. Then, we can make some interesting music. I have some experience playing bass (I used to be a professional bassist and recording artist in my home country). I'd love to play music for fun, but I'd also like to do some serious musical... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker jo bass op 02-03-2023, 132 keer bekeken.

Ik ben een beginnende bassist. Speel nu zo’n jaar thuis en ben op zoek naar een (beginnende) band. Mogelijk in de nabije toekomst i.c.m. backingvocals. Ik heb veel ervaring in de muziek (amateur trompet en zang) alleen nog niet op de bas. Liefst 1x per twee weken repetitie in de omgeving van... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Best (Brabant). Geplaatst door gebruiker vgloudemans op 28-12-2022, 203 keer bekeken.