Bassist zoekt Band in Gelderland

31 Advertenties Gevonden in "Bassist zoekt Band in Gelderland"

Zie ik het fout of zijn de metalheads boven de vijftig allemaal verdwenen? Volwassen geworden? Rustiger? De instrumenten aan de wilgen gehangen? Ik niet. Gezocht dus: stevige band met eigen werk. Of gezocht: stevige muzikanten die een band op willen richten. Vanaf 1990 speel ik bas, in vooral rock... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Gerrit Jan op 26-10-2023, 72 keer bekeken.

Ervaren bassist zoekt band. Mijn doel is vooral muziek maken en zo af en toe (eens in de maand) optreden. Ik kan ook backing vocalen verzorgen. Genre: voornamelijk pop, rock, classic rock, maar andere genres zijn bespreekbaar! Ik ben 54, maar sluit prima aan bij diverse leeftijdscategorieën.... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Regio Arnhem/Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker mikeplatvoet op 23-10-2023, 86 keer bekeken.

Hi :) Ik ben Akemi en het is al sinds jongs af aan mijn droom geweest om een bandje op te richten. Muziek is mijn escapisme en dit is wat ik mezelf in de toekomst zie doen. Ik hou erg van punk, voornamelijk the Sex Pistols, Misfits, The Runaways etc. Lijkt het je ook leuk om dezelfde redenen, dan... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Nijmegen, Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker akemoui op 17-10-2023, 96 keer bekeken.

45 jaar en m'n instrument gevonden: basgitaar! Achtergrond: gitaar en zang. Heb bandervaring. Ben een beginner op bas maar de feeling en het enthousiasme zijn er. Zingen en bassen is nog wat lastig maar zit er zeker in bij eenvoudige baspartijen. Kwestie van goed inoefenen. Backing vocals,... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Arnhem / Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker ElsuitVelp op 01-10-2023, 108 keer bekeken.

Hallo allemaal, ik ben een allround rock punk en metal bassist met een hele bak ervaring en ik zoek op dit moment een leuke band- of een stel leuke muzikanten om wat tofs mee te doen. Afstand is voor mij geen probleem, ik geef doetinchem aan als thuis basis, ik woon in silvolde. ik speel zowel 4... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Doetinchem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker dedddd op 25-09-2023, 132 keer bekeken.

Ik ben een 35 jarige metal bassist met ruime ervaring met verschillende soorten metal, mijn voorkeur licht dan wel weer richting de death/black en grind. Ik heb verschillende voorbeelden van wat ik de afgelopen tijd heb gedaan en dit kan ik je toesturen. Zoek jij een bassist die samen met de... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Doetinchem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker BoxerMike_ op 25-09-2023, 73 keer bekeken.

Best bekeken in "Bassist Zoekt Band Gelderland"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!