Bassist zoekt Band in Zuid-Holland

46 Advertenties Gevonden in "Bassist zoekt Band in Zuid-Holland"

Bassist met installatie en vervoer zoekt een band die Rock N Roll, instrumentale muziek , country , blues muziek spelen. Graag mensen die iets op willen bouwen en geen haantjes gedrag A.U.B. optreden geen bezwaar liefst in Zuid- Holland. geen mail met de vraag Punk , hardrock... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker wphernambucq op 30-11-2023, 47 keer bekeken.

Ik ben een 50'er en heb sinds een half jaar basgitaar les. Nu wil ik een volgende stap maken en bandervaring opdoen. Speel bij voorkeur blues/rock maar ook popcovers, country, funk. Ik heb wel bandervaring als (slag)gitarist. Omgeving Rotterdam, Gouda, Den... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker hvand op 27-11-2023, 54 keer bekeken.

Zoek 65 plussers ( jonger mag ook) om lekker muziek te maken. Liefst 70-80-90, maar later ook prima, als het maar swingt. Doel: plezier maken, optreden kan als het lekker gaat altijd nog, maar geen doel op zich. Instrumentarium: genoeg om een oefenruimte te vullen.... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Vlaardingen (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker R.VERVOORT op 10-11-2023, 73 keer bekeken.

Hey! Ik ben net (opnieuw) begonnen met basgitaar spelen en zoek een (beginnende) band (of mede beginners) om mezelf meer te motiveren om te spelen/leren. De muziek style maakt mij niet veel uit want ik luister naar alles. Ik ben zelf 27 en woon in Dordrecht. Reizen is geen probleem voor mij! Tot nu... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Dordrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker nameisnoel op 05-11-2023, 85 keer bekeken.

Zoek een leuke band met veel energie om mee te spelen! Ben zanger geweest bij de universiteit Big Band UTmost in Twente. Heb verder rond de 4 jaar ervaring bass spelen. Technisch kan ik redelijk veel spelen maar mis een stukje theorie. Die wil ik graag leren en zoek ik een bandje voor on... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Delft (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker casper.thostrup op 03-10-2023, 116 keer bekeken.

Hoi! Ik ben Lorenzo, 33 jaar en ik ben op zoek naar een bandje. Ik heb zo’n 3/3.5 jaar ervaring, waarvan een half jaar in bandformatie. Bands zoals Sleep, Lowrider, Slomosa, Electric Wizard en Kyuss ligt voornamelijk mijn voorkeur kwa sound die ik wil maken. Eigenlijk gewoon lekker hard... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Fuzzy_Lo op 15-09-2023, 84 keer bekeken.

Ik ben een ervaren jazz contrabassist die dito muzikanten zoekt in de omgeving van Den Haag, vnl. een pianist en/of drummer met als doel een repertoire op te bouwen om regelmatig op te treden. Basis zijn de gangbare nummers in de Realbooks. Leeftijd is niet zozeer een... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker J.Hardy op 11-08-2023, 89 keer bekeken.

Best bekeken in "Bassist Zoekt Band Zuid-Holland"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!