Bassist zoekt Band in Zuid-Holland

51 Advertenties Gevonden in "Bassist zoekt Band in Zuid-Holland"

Ik ben een ervaren jazz contrabassist die dito muzikanten zoekt in de omgeving van Den Haag. Het doel is om een kleine bezetting te vormen en een repertoire op te bouwen om regelmatig op te treden. Basis zijn de gangbare jazz tunes in de Realbooks in alle jazzgenres.... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker J.Hardy op 14-06-2024, 22 keer bekeken.

Sinds een paar jaar ben ik aan de basgitaar geslagen, doorgewinterd muzikant maar startend/medium bassist. Ik wil meters maken in een leuke band met niet teveel gedoe! Lekker een beetje gestructureerd repeteren, maar niet 10x per maand optreden. Af en toe een leuke derde helft. Ik hou van rock en... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Katwijk (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Marysia op 06-06-2024, 64 keer bekeken.

Bassist met installatie en vervoer zoekt een band die Rock N Roll, instrumentale muziek , country , blues muziek spelen. Graag mensen die iets op willen bouwen en geen haantjes gedrag A.U.B. optreden geen bezwaar liefst in Zuid- Holland. geen mail met de vraag voor rock ,... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker wphernambucq op 03-06-2024, 68 keer bekeken.

Hoi, Ik ben een ervaren muzikante van 48 jaar uit Breda. Ik speel basgitaar en ik zing en heb vele jaren ervaring, mn met het bassen. In bandjes zong ik- naast het bassen- vaak de backings, maar sinds enige tijd zing ik ook lead (incl. zangles!). Ik ben op zoek naar mensen om muziek mee te maken in... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Dordrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker vmwillemse op 15-05-2024, 80 keer bekeken.

Bassist zoekt serieuze reggaeband die eigen materiaal speelt. Ik kan tevens ook dubmixen en produceren. Ook beschik ik over een ruime studio waar opgenomen kan worden aan de A12 bij Veenendaal. Mijn invloeden op reggaegebied: Mad Proffesor, Scientist, Jah Shaka, King Tubby, Yellowman, Barington... Lees meer »

Bassist Zoekt Band in Zoetermeer (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Gerrit Jansen op 25-04-2024, 44 keer bekeken.

Best bekeken in "Bassist Zoekt Band Zuid-Holland"