Bassisten Gezocht in Den Haag

9 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Den Haag"

Hallo, Wij zijn een cover duo die vooral soul, R&B en een beetje reggae spelen. Wij zoeken een getalenteerde bassist die het leuk vindt om wekelijks te oefenen zaterdagmiddag in den haag. Optredens doen wij ook maar niet elke week. Leeftijd is geen issue voor ons maar wel volwassenene leeftijd. Wij... Lees meer »

Bassist Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Daan-gitaar op 14-04-2024, 92 keer bekeken.

Pop-Punk band SCRAN is op zoek naar een nieuwe bassist om zowel in de oefenruimte, in de studio en op het podium het publiek weg te blazen. Als band zijn we nu 2,5 jaar onderweg en onze debut EP is in de maak. We spelen een set van eigen nummers, vergelijkbaar met o.a. Green Day, Neck Deep en... Lees meer »

Bassist Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Jasbot op 29-02-2024, 115 keer bekeken.

Wij Monday collective ,gevorderde muzikanten bestaad uit jong+oudere players zoeken een Bassist/te . Bezetting zang/toets/sax/drums/2x gitaar. Music style rock/ballads/funk/swing/bleus.we zijn weer opnieuw gestart . doelstelling fijn repeteren en af en toe optreden . 06 41457631. James Repetitie... Lees meer »

Bassist Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker jhielckert op 29-01-2024, 323 keer bekeken.

Ik ben een ervaren jazz contrabassist en zoek ervaren muzikanten vnl. o.a. een pianist en drummer om een kleine bezetting te vormen, met als doel regelmatig optreden. Resource zijn de Realbooks. Leeftijd vindt ik minder belangrijk dan ervaring en/of doorzettingsvermogen en natuurlijk het spelen in... Lees meer »

Bassist Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker J.Hardy op 12-07-2023, 148 keer bekeken.

Hoi, Wij zijn een rock coverband, beginnend, maar met veel succes. Wij spelen veelal op voetbalclubs en zijn wereldberoemd in scheveningen, hahaha. Onze band heet The Holy Bodies en bestaat uit 2 akoestische gitaristen, drummer (ervaren) en een zanger. 1 van onze gitaristen is nu ook bezig... Lees meer »

Bassist Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Holy Bodies Band op 09-02-2023, 616 keer bekeken.

De Free Academy Big Band (FABB) bestaat uit 17 enthousiaste amateurmusici uit de regio Delft / Den Haag. Leeftijdssamenstelling (16-68 jr) en nationaliteit (NL, D, VK, DK) zijn zeer divers en dat geldt ook voor het repertoire (jazz klassiekers, soul, funk, salsa, ballads). We repeteren in Rijswijk,... Lees meer »

Bassist Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Paul van Kalmthout op 05-10-2022, 354 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Bassist Gezocht Den Haag"