Bassisten Gezocht in Delft

3 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Delft"

Wij zijn Arche, een Thrash metal band georienteerd in en rondom Delft. We schrijven eigen materiaal en zijn klaar om ons eerste studioalbum op te gaan nemen. Materiaal voor album 2 is al in de making. Onze huidige bassist en vocalist heeft ervoor gekozen te stoppen met de band omdat de hoeveelheid gigs en tijd die de band kost voor hem te veel werden. Kortom, we zijn op zoek naar een gedreven Thrash metal bassist en vocalist in een, voor wie muziek een passie is en geen hobby. Wil jij ieder... Lees meer »

Bassist Gezocht in Delft (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker f.verweij op 02-04-2024, 136 keer bekeken.

Beste lezer, Wij zijn Last Decade, een actieve band bestaande uit 5 enthousiaste muzikanten van tussen de 25 en 29 jaar uit Delft die al bijna 6 jaar samen spelen. Helaas heeft onze bassist recent besloten om te stoppen en daarom zijn wij opzoek naar een waardige vervanger. We spelen enkel eigen werk in het genre pop, rock en een vleugje disco. Onze planning is om komende zomer ons nieuwe album uit te brengen en daarmee op zoveel mogelijk festivals te kunnen spelen. Check onze Spotify en... Lees meer »

Bassist Gezocht in Delft (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker henkpatat op 23-10-2023, 351 keer bekeken.

Wij zijn een beginnende rockband die nog op zoek is naar een basist. Onze leeftijd is tussen de 16 en de 22 Maar je bent welkom om ons een mail te sturen als je net jonger of ouder bent. Je niveau hoeft niet hoog te zijn als je maar een paar rock nummers zou kunnen meespelen. Bandervaring niet nodig. We repeteren op het SPOD in Delft. Mail naar archwoodvanyperen@gmail.com op whatsapp mij o 0628253147.... Lees meer »

Bassist Gezocht in Delft (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Archwood.301 op 18-12-2022, 289 keer bekeken.