Bassisten Gezocht in Leiden


7 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Leiden"

Wij zijn live laugh lobotomy, een metal band ge├»nspireerd door onder andere Opeth, Deftones en Dio. Onze band is bezig met het schrijven van eigen materiaal wat we ook al deels live hebben uitgevoerd. We repeteren wekelijks op vrijdagavond in Leiden en treden tot nu toe kleinschalig eens in de... Lees meer »

Bassist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Diego Chang op 19-03-2023, 43 keer bekeken.

Drummer (37) zoekt een bassist (m/v) voor een nieuwe rockband. Ik ben op zoek naar iemand met ervaring en in de leeftijd 25-45. Bands die mij aanspreken zijn: Foo Fighters, Alter Bridge en Incubus. Ik wil graag beginnen met covers, maar het plan is om ook eigen nummers te gaan spelen. Spreekt dit... Lees meer »

Bassist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Sam1985 op 16-03-2023, 77 keer bekeken.

Hoi, ik ben op zoek naar muzikanten die het leuk vinden om eens in de zoveel tijd een beetje te jammen. Geen verplichtingen dus er hoeft geen band uit te rollen. Er is een loods in Warmond waar we kunnen spelen. Bedoeling is om de 6 weken.... Lees meer »

Bassist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker bluesbandje op 05-02-2023, 161 keer bekeken.

Ik zoek een bassist voor een beginnend metal bandje in Leiden. We proberen eigen muziek te schrijven. Ik speel gitaar en we hebben al een drummer. Leeftijd van 13-16. Als je ge├»nteresseerd bent, stuur dan een bericht.... Lees meer »

Bassist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Storm vR op 19-01-2023, 164 keer bekeken.

De Art Bird Bigband heeft weer plek voor enthousiaste muzikanten. We zoeken momenteel een bassist (contrabas en/of elektrisch). Heb je zin om mee te spelen? We repeteren op maandagavond in Oegstgeest. Meld je aan om een keer te komen kijken: info@artbirdbigband.nl. Improviseren mag, maar is geen... Lees meer »

Bassist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Art Bird Bigband op 09-01-2023, 225 keer bekeken.

Hi, ik ben bassist en momenteel weer op zoek naar speelplezier. Bij voorkeur in een band die voornamelijk rockmuziek speelt. En dat interpreteer ik vrij breed. Van classic 70's en 80's rock van Van Halen en Alice Cooper via de wat meer poppy rock van Coldplay en Muse, dwars door de Amerikaanse... Lees meer »

Bassist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker pattepat op 01-12-2022, 115 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Bassist Gezocht Leiden"