Bassisten Gezocht in Leiden

7 Advertenties Gevonden in "Bassist Gezocht in Leiden"

Hai, voor een nieuwe band in oprichting in Leiden zoeken we een bassist. De huidige formatie is als volgt, een zangeres, gitarist, drummer en conga speler. De groep is divers en bestaat zowel uit twintigers als ver daar boven ???? Onze muziekstijl is soul, funk, pop en dan zowel oud als nieuwe... Lees meer »

Bassist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker MJ__ op 25-02-2024, 68 keer bekeken.

Bassist zoekt cover-band in Leiden of nabije omgeving. Ik heb ervaring met spelen in bluesrock-band en Big Band, maar zou nu eens wat anders willen waarin de Bas een prominentere rol heeft: soul, disco, funk, reggae, new wave, etc. Daarnaast kan ik ook wat backing vocals doen.... Lees meer »

Bassist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker wimp op 12-09-2023, 117 keer bekeken.

Hi, wij komen Leiden en omstreken en zijn 26 en 28 jaar. Ons overeenkomstige genre is toch wel alles wat funky en jazzy is. Ook kunnen we de oudere muziek goed waarderen. Bij onze eerdere sessies speelden we nummers als: I wish, play that funky music, maar we zouden graag wat alternatiever gaan... Lees meer »

Bassist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Maya96 op 12-06-2023, 287 keer bekeken.

Wij zijn live laugh lobotomy, een metal band geïnspireerd door onder andere Opeth, Deftones en Dio. Onze band is bezig met het schrijven van eigen materiaal wat we ook al deels live hebben uitgevoerd. We repeteren wekelijks op vrijdagavond in Leiden en treden tot nu toe kleinschalig eens in de... Lees meer »

Bassist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Diego Chang op 19-03-2023, 233 keer bekeken.

Ik zoek een bassist voor een beginnend metal bandje in Leiden. We proberen eigen muziek te schrijven. Ik speel gitaar en we hebben al een drummer. Leeftijd van 13-16. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een bericht.... Lees meer »

Bassist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Storm vR op 19-01-2023, 307 keer bekeken.

De Art Bird Bigband heeft weer plek voor enthousiaste muzikanten. We zoeken momenteel een bassist (contrabas en/of elektrisch). Heb je zin om mee te spelen? We repeteren op maandagavond in Oegstgeest. Meld je aan om een keer te komen kijken: info@artbirdbigband.nl. Improviseren mag, maar is geen... Lees meer »

Bassist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Art Bird Bigband op 09-01-2023, 345 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Bassist Gezocht Leiden"