Zanger / Zangeres zoekt Band

291 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres zoekt Band"

Ik ben Sasha, 24 jarige vrouw en zoek iemand om samen te jammen. Ik woon in Eindhoven en ik houd van allerlei soort muziek. Mijn favoriete artiesten zijn Fiona Apple, Lana del Rey, Amy winehouse, Mazzy Star, father john misty, Neil Young en John Maus. Ik houd vooral van Jazz, indie/folk, dreampop,... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker sasha333333 op 13-06-2024, 28 keer bekeken.

Hi allemaal! Ik ben Danielle, 29 jaar en ik ben op zoek naar een toffe coverband in Limburg. Ik ben een enthousiaste zangeres met een voorliefde voor rockrepertoire, maar sta ook zeker open voor andere muziek! Zolang het maar een feestje op het podium is! Het liefst sluit ik me aan bij bandleden... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Zuid Limburg (Limburg). Geplaatst door gebruiker Daniellev op 12-06-2024, 54 keer bekeken.

Hallo, Mijn naam is Loraine Koelen en ik ben 19 jaar oud. Ik ben net afgestudeerd van MBO muziek en ben opzoek naar een leuke nieuwe uitdaging. Ik zing vooral pop muziek en het lijkt me ontzettend leuk om met een leuke band te knallen in feesttenten etc! Het liefst een al bestaande band. Ik ben... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Loraine koelen op 11-06-2024, 29 keer bekeken.

Best bekeken in "Zanger / Zangeres Zoekt Band"