Zanger / Zangeres zoekt Band

263 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres zoekt Band"

Ik ben een zangeres met ruime ervaring en ben op zoek naar een leuke band. De genres waar ik naar op zoek ben zijn latin (salsa, merengue, bachata) pop, balads, ritmo combina. Ik zing in de volgende talen: antilliaans, spaans, engels. Het liefst in de omgeving Rotterdam.... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Nice Fabias op 11-09-2023, 59 keer bekeken.

Mijn naam is Nienke (20 jaar oud) en ik ben op zoek naar een band. Ik zing vooral country, maar ook pop. Dus ben jij die ene band die country/pop speelt en nog op zoek is naar een nieuwe zangeres? Neem dan contact met me op via de mail of het contactformulier die je aan dit bericht kan toevoegen.... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Helmond (Brabant). Geplaatst door gebruiker Nienkesmits02 op 11-09-2023, 45 keer bekeken.

Hi Allemaal, Ik ben een zangeres 28 jaar. Ik woon in Amsterdam. In 2018 ben ik afgestudeerd aan de opleiding artiest muziek (zang) op het ROC/Pact+ in Amsterdam. Ik heb al aardig wat ervaring met het muziek maken en spelen met verschillende muzikanten. Op dit moment bent ik opzoek naar een cover... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Amsterdam (Noord-Holland). Geplaatst door gebruiker lorainevh op 10-09-2023, 79 keer bekeken.
Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!