Zanger / Zangeres zoekt Band


250 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres zoekt Band"

Hallo Ik ben een zanger van 35 jaar oud met 3 bands achter de kiezen. Ik ben al enige tijd bezig mijn 4rde band te vormen maar dat wil niet bepaald vlotten... Daarom kijk ik nu of er misschien een bestaande band op zoek is naar een zanger die kan: Grunten, screamen (a la Devin Townsend of Chester... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Emmen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Vernitico op 23-03-2023, 61 keer bekeken.

Ik ben Pim Meijlof zanger/bassist uit enschede en ben sinds kort opzoek naar een nieuwe band/project om mij te gaan richten op zang, ik heb in meerdere metal bandjes gezeten als bassist en zoek nu een progressive/modern metal band, ook andere alternative gernes spreken mij aan. bands waarin ik heb... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Pim Meijlof op 19-03-2023, 56 keer bekeken.

Ik ga mezelf helemaal toeleggen op de geweldige vocals van Chester Bennington. Ik ben dus op zoek naar de rest van de Linkin Park bandleden die op hoog niveau de bekendere nummers van LP kunnen en willen performen. Er zit voor mij geen enkele haast bij - plezier en kwaliteit vind ik het... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Hengelo ov (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Operation Spirit op 11-03-2023, 57 keer bekeken.

Hi! Mijn naam is Melody (18) en ik doe de vooropleiding Jazz&Pop;. Zelf houd ik van pop, jazz en R&B/soul. Ik ben op zoek naar muzikanten die graag een band willen vormen. (Twee)wekelijks samen muziek maken, jammen, repeteren en als het iedereen leuk lijkt: af en toe optreden. Lijkt het je ook... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Lelystad (Flevoland). Geplaatst door gebruiker melodyjesarela op 27-02-2023, 67 keer bekeken.

Best bekeken in "Zanger / Zangeres Zoekt Band"