Zanger / Zangeres zoekt Band in Zuid-Holland

50 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres zoekt Band in Zuid-Holland"

Hoi, ik ben 21 jaar en ik wil graag zingen in een band die invloeden heeft van de jaren 60/70. In het genre, beat/rock. Ik heb al veel ervaring. Ik zit al een lange tijd in een stonerrock band, maar ik wil ook graag in een ander soort bandje zingen. Interesse? Laat het me... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Skatekers op 31-03-2024, 42 keer bekeken.

Hoi! Ik ben Mees 18 jaar en opzoek naar een punkband waar ik mijn energie kwijt kan in punkcovers. En het publiek mee kan nemen in deze energie ik ben nog beginnend en wil mijzelf altijd blijven ontwikkelen in dit. Omgeving alphen aan den rijn Woerden bodegraven Geïnteresseerd stuur even een... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Bodegraven (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Meesdj0172 op 19-03-2024, 40 keer bekeken.

.. toch bijzonder dat er op eerdere advertenties geen reactie komt, is er dan niemand die Boeijen, Nederlands en jaren 80 aanspreekt? Mocht je denken, dat lijkt me leuk en daar de schouders onder willen zetten, laat het me weten. PS: ik zing, en 2 lessen gitaar dus dat kunnen we beter in het begin... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Zuid-Holland (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Albert Jan op 10-03-2024, 93 keer bekeken.

Hey! Ik ben Jeanna, 23 jaar, en ik maak Engelstalige uptempo popnummers, geinspireerd door de pop grootheden van dit moment (Dua Lipa, Ariana Grande, The Weeknd, etc) en ik ben op zoek naar een band! Het liefst zou deze bestaan uit mijzelf, een drummer, een toetsenist en een gitarist/bassist. Mijn... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Delft (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker jeanna op 17-02-2024, 111 keer bekeken.

Best bekeken in "Zanger / Zangeres Zoekt Band Zuid-Holland"