Zanger / Zangeres zoekt Band in Brabant

52 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres zoekt Band in Brabant"

Hi! Ik ben Jeroen (45). Ik ben een ervaren zanger, op zoek naar een rock coverband (90's-heden) of een eigen werk band in het rock (metal) genre. Akoestisch mag ook. Het liefst binnen 30 min. van Tilburg. Ik ben niet meer op zoek naar een band die de wereld wil veroveren en altijd overal wil... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Dezzz op 24-05-2024, 42 keer bekeken.

In mijn tienerjaren als zangeres in een amateur bandje gezongen. Wij maakten toen jazz pop songs. De afgelopen jaren op en af wat korte periodes in groepsverband gezongen. Ik ben nu 33 jaar en wil graag weer meer met muziek doen als zangeres. Achtergrond zangeres lijkt mij ook leuk. Ik vind veel... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Qutie op 16-05-2024, 92 keer bekeken.

Hey hoi, ik ben Jip, 23 jaar en woon in Den Bosch maar ik ben regelmatig bij concerten in andere steden te vinden ;) Ik zing (gewoon voor de leuk) al ongeveer heel mijn leven maar nu ben ik opzoek naar muzikanten die samen met mij op het podium willen staan. Ik zou het super gaaf vinden om een pop... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker Jip op 06-05-2024, 88 keer bekeken.

Hey muziekmaatjes! Ik ben een mezzo-sopraan met een enorme passie voor optreden. Ik heb al in verschillende bands gezongen, maar ben nu op zoek naar een groep die echt vaak speelt - minstens 30 tot 50 keer per jaar. Mijn stem heeft een groot bereik en ik ben klaar om het podium te veroveren met een... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker biebske op 29-04-2024, 81 keer bekeken.

Hallo! Ik ben Robin, 29 jaar, woonachtig in Tilburg en ik wil graag een droom in vervulling brengen! Ik vind het zingen van mooie jazz standards namelijk helemaal te gek en het lijkt me heel leuk om dergelijke nummers samen met andere muzikanten te gaan brengen. Beginnen bij het begin; een mooi... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker robinwolthuis op 08-04-2024, 78 keer bekeken.

Ik ben max (16) en wil graag in een death metal band spelen als zanger, in de buurt van Tilburg (ik woon zelf in oisterwijk). Ik heb zelf nog nooit in een band gespeeld, maar oefen bijna elke dag met grunten. Kwa leeftijd maakt het mij niet zo veel uit, maar als het een beetje in de buurt van mijn... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker M.wilborts op 26-03-2024, 63 keer bekeken.