Zanger / Zangeres zoekt Band in Brabant

40 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres zoekt Band in Brabant"

Mijn naam is Nienke (20 jaar oud) en ik ben op zoek naar een band. Ik zing vooral country, maar ook pop. Dus ben jij die ene band die country/pop speelt en nog op zoek is naar een nieuwe zangeres? Neem dan contact met me op via de mail of het contactformulier die je aan dit bericht kan toevoegen.... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Helmond (Brabant). Geplaatst door gebruiker Nienkesmits02 op 11-09-2023, 52 keer bekeken.

Mijn naam is Thijs uit Tilburg en ik ben 26 jaar oud en ben een heavy Vocalist met al enige podium ervaring. Ik ben momenteel op zoek naar een serieuze band waar ik mijn bijdragen kan leveren. Ik ben onder andere heel erg thuis in Hardcore-punk/beatdown genre en ook metalcore en deathcore. Wil je... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker ansemthijs op 06-09-2023, 48 keer bekeken.

Hi! Ik ben een zangeres, ik ben veelzijdig en hou van veel genres. Ik zing van soul/pop tot hard rock en ben opzoek naar een leuke band waar ik mezelf nog meer kan ontwikkelen en lekker los kan gaan op het podium! Repeteren kan s'avonds, behalve op maandag en de locatie hoeft niet perse in Brabant... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Helmond (Brabant). Geplaatst door gebruiker Simonevdveen op 05-09-2023, 89 keer bekeken.

Vocalist zoekt bandje. Ik ben Timon 30 jr en al ruim 8jr bezig met vocals. Denk aan bijvoorbeeld chelsea grin, Traitors, Knocked Loose, Lorna Shore, Carnifex Stick to your guns, Stray from the path. Cleans liever niet maar zou kunnen. Dus zoeken jullie als band nog een schreeuwerd Stuur een... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Timeb0mber op 05-09-2023, 50 keer bekeken.

Ik ben op zoek naar een leuke band of andere muzikanten om samen mee muziek te maken, omgeving Tilburg. Het liefst pop/rock, maar ik sta open voor andere genres. Het lijkt me leuk om zowel covers te doen als eigen muziek. Ik ben 23 jaar en ik studeer en woon in Tilburg. Ik maak al jaren muziek,... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Brittvanhoof op 12-08-2023, 133 keer bekeken.

Hoi allemaal in ben Jason BlueHill, Ben een ervaren zanger. Uit s-Hertogenbosch. Ben op zoek naar een band om op te treden. Ik zing div stylen Rock,Pop, en soul /blues Als je meer van mij wil zien en horen kijk dan op TikTok onder de naam JasonBlueHill of hieronder bij t linkje. Tel... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in S-Hertogenbosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker jason31 op 22-07-2023, 178 keer bekeken.

Hé, ik ben Wouter een zanger van 22 jaar die op zoek is naar een band. Mijn muzieksmaak gaat voornamelijk uit naar rock en alternatieve rock, met af en toe een vleugje pop. Ik heb al wat podiumervaring en heb een paar keer met bands mogen spelen. Deze ervaringen hebben me alleen maar meer passie... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Breda (Brabant). Geplaatst door gebruiker Wouter Lagerwerf op 16-07-2023, 141 keer bekeken.

Best bekeken in "Zanger / Zangeres Zoekt Band Brabant"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!