Zanger / Zangeres zoekt Band in Overijssel

23 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres zoekt Band in Overijssel"

Hallo, Mijn naam is Loraine Koelen en ik ben 19 jaar oud. Ik ben net afgestudeerd van MBO muziek en ben opzoek naar een leuke nieuwe uitdaging. Ik zing vooral pop muziek en het lijkt me ontzettend leuk om met een leuke band te knallen in feesttenten etc! Het liefst een al bestaande band. Ik ben... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Loraine koelen op 11-06-2024, 31 keer bekeken.

Hallo allemaal, Ik ben Jos, ik ben 32 jaar oud en zing nu 2 jaar bas\bariton in een gospelkoor. In het koor heb ik ook een solo en stiekem smaakt dat toch naar meer. Zingen vind ik erg leuk om te doen en dit zou ik graag nu ook in een bandje willen doen. Het lijkt mij tof om met een bandje muziek... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker MrDude op 15-05-2024, 79 keer bekeken.

Hoi! Mijn naam is Terra 23 jaar en produceer , zing en schrijf muziek. Heb net mijn Producer opleiding afgerond en ben opzoek naar onder andere , een pianist , drummer , gitarist etc. Ik kan zelf naast wat akkoorden helaas geen live muziek bespelen. Ik heb thuis een Homestudio. Ik zou het heel vet... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Deventer (Overijssel). Geplaatst door gebruiker TerraSt op 04-05-2024, 105 keer bekeken.

Ik ben Jakob, 27 jaar (uit Zwolle) en druk bezig om als amateur-zanger het repertoire van INXS onder de knie te krijgen. Het lijkt me te gek om met een band te repeteren en op te treden (wie weet bij The Tribute: Battle of the Bands?). Ik ben net begonnen met zoeken, dus heb nog niemand kunnen... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker JakobZwolle op 21-04-2024, 65 keer bekeken.