Zanger / Zangeres zoekt Band in Overijssel

15 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres zoekt Band in Overijssel"

Yow! ik ben jelle en ik ben 18. Ik ben normaal een drummer maar de laatste paar jaren ben ik ook bezig met vocals aangezien ik dit zelf erg leuk vind om te doen en hier beter in wil worden, ik zing en ik ben ook bezig om screams te oefenen. Ik ben zeker nog niet de beste maar daarom oefen ik veel... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker jellejan op 28-07-2023, 90 keer bekeken.

Hallo mensen, op een onverwachte manier ben ik via theatersport met zang in aanraking gekomen en ik vind het nog leuk om te doen ook! :-) En eigenlijk is die zang iets waar ik mee verder wil. Ik zit nu een half jaar op zangles. In de basis ben ik tenor, maar mijn bereik blijkt veel groter te zijn... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Tweaker op 24-07-2023, 138 keer bekeken.

ik ben op dit moment opzoek naar een band waar ik mijn vocalen bij kwijt zou kunnen ik ben hierin ook opzoek naar een band die niet met clean vocals wilt (die beheers ik niet voldoende ik heb mijzelf ook alleen maar getraind in rauwe vocalen denk aan gutterals, screams, pig squeels etc dus is dit... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Steenwijk (Overijssel). Geplaatst door gebruiker griffith1995 op 22-06-2023, 86 keer bekeken.

Hoi! Ik ben Carin, 33, en woon in de gemeente Elburg eo. Ik zing nou al een tijdje thuis, en dat begint saai te worden. Het lijkt me gezellig om soms of op regelmatige basis wat te zingen met wat gelijkgestemden. Ik hoef nog niet persรฉ op te treden. Jammen is ook prima. Ik kijk graag waar we de... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Zwolle (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Carin op 29-03-2023, 206 keer bekeken.

Ik ben Pim Meijlof zanger/bassist uit enschede en ben sinds kort opzoek naar een nieuwe band/project om mij te gaan richten op zang, ik heb in meerdere metal bandjes gezeten als bassist en zoek nu een progressive/modern metal band, denk hierbij aan bands zoals intervals, sleeptoken, textures,... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Enschede (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Pim Meijlof op 19-03-2023, 171 keer bekeken.

Ik ga mezelf helemaal toeleggen op de geweldige vocals van Chester Bennington. Ik ben dus op zoek naar de rest van de Linkin Park bandleden die op hoog niveau de bekendere nummers van LP kunnen en willen performen. Er zit voor mij geen enkele haast bij - plezier en kwaliteit vind ik het... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Hengelo ov (Overijssel). Geplaatst door gebruiker Operation Spirit op 11-03-2023, 97 keer bekeken.

Best bekeken in "Zanger / Zangeres Zoekt Band Overijssel"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!