Zanger / Zangeres zoekt Band in Drenthe

13 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres zoekt Band in Drenthe"

Hallo muzikanten! Ik ben al zangeres in een coverband maar we zijn in de opbouwende fase en ik heb dus tijd over voor nog extra klussen er naast. Ik ben niet specifiek op zoek naar iets maar waar ik aan zit te denken is: een gitarist/toetsenist waarmee ik kan optreden, een band die een inval... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Meppel (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Moniqueb op 21-01-2024, 154 keer bekeken.

Het kriebelt (weer) enorm! Spelen jullie stevige rock uit de jaren 80/90/00 en zoeken jullie een zangeres? Hier ben ik :-) Niet geschoten is altijd mis en een advertentie plaatsen kan nooit kwaad dus waarom ook niet? “Killing in the name of” Rage against the machine - “Beautiful Dangerous”... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Assen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Debstra83 op 15-12-2023, 245 keer bekeken.

Beginnende country zangeres zoek band/ mede country liefhebber om samen te groeien. Plezier te maken. Nummer van ilse delange lisa mchugh the chicks mijn favorite zangeressen. Samen met mijn man zingen we thuis en helpt hij mij met microfoon technieken.... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Emmen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Wayoutnorth op 14-10-2023, 195 keer bekeken.

Hallo, ik ben Jona. Ik ben 32 jaar, en ik zoek een leuke band om nieuwe mensen te leren kennen, en voor de lol wat muziek te maken. Ik ben niet professioneel, maar ik kan redelijk zingen, ik haal er ook veel plezier uit, en ik wil ook beter worden. Dus ja, zoeken jullie nog een zanger, dan ben ik... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Omgeving Emmen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Jonajager op 25-07-2023, 320 keer bekeken.

Zijn jullie die leuke (Beginnende band) die nog een zangeres kunnen gebruiken .. Dan kom ik graag in contact .. Ik zing al zolang ik me kan herinneren en nu is de tijd er om me ook daar eens op te focussen... omgeving emmen coevorden Genre pop /rock hoop snel wat te... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Emmen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Miron@ op 13-07-2023, 274 keer bekeken.

Hallo Ik ben een zanger van 35 jaar oud met 3 bands achter de kiezen. Ik ben al enige tijd bezig mijn 4rde band te vormen maar dat wil niet bepaald vlotten... Daarom kijk ik nu of er misschien een bestaande band op zoek is naar een zanger die kan: Grunten, screamen (a la Devin Townsend of Chester... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Emmen (Drenthe). Geplaatst door gebruiker Vernitico op 23-03-2023, 212 keer bekeken.