Zanger / Zangeres zoekt Band in Utrecht

28 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres zoekt Band in Utrecht"

Ha allemaal, Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht, is mijn goede voornemen: meer muziek maken! En wat is nu leuker dan dat samen te doen?! Kortom, ben jij een muzikant (pianist/gitarist) en vind je het leuk om samen met mij, Leanne Terbeek (25), als zangeres te jammen, muziek te maken en op te... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Houten (Utrecht). Geplaatst door gebruiker LeanneTerbeek op 03-01-2024, 317 keer bekeken.

Hey, ik ben Julia (18 jaar). Ik maak al een tijdje muziek. Ik speel gitaar, piano en ik zing. Ik ben ook singer-songwriter, dus ik schrijf ook zelf muziek. Ik zou graag mijn passie voor muziek willen delen met anderen en daarom ben ik opzoek naar een bandje in (omgeving) Utrecht. Het lijkt me leuk... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Houten (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Juliarenes op 10-11-2023, 112 keer bekeken.

Yo ik ben Finn (17) ik ben vocalist. Ik hou van verschillende stijlen waaronder metal, punk, rock, country en wat meer gevoelige muziek. Metal vocals lukken me nog niet maar wil graag leren. Een paar van de bands die ik goed kan waarderen zijn Lorna Shore, Slipknot, Ghost, Joshua Quimby, Bring me... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Takke_herrie op 26-10-2023, 236 keer bekeken.

Mijn naam is Iris en ik ben 19 jaar oud. Ik ben op zoek naar enthousiaste mensen die net als ik met heel veel passie muziek willen maken in een band. Zingen is al vanaf mijn tiende het allerliefste wat ik doe en ik heb al redelijk wat ervaring. Ik ben begonnen met musical les en ik heb ook 3 jaar... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in IJsselstein (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Iris Lahr op 21-10-2023, 188 keer bekeken.

Hoi mede muziekmakers! Ik zing heel graag en zoek een nieuwe band om samen muziek mee te maken. Qua zingen gaat mijn voorkeur uit naar jazz, blues, soul en pop, al is mijn luistersmaak veel breder. Ik treedt graag op maar niet zo vaak dat ik voor andere dingen geen tijd over heb. Neem gerust... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Amersfoort (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Heather op 22-09-2023, 363 keer bekeken.

Best bekeken in "Zanger / Zangeres Zoekt Band Utrecht"