Zanger / Zangeres zoekt Band in Utrecht

30 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres zoekt Band in Utrecht"

Hoi, ik ben Phebe, 20 jaar en ik ben opzoek naar een band om eigen materiaal mee te schrijven en op te treden. Ik zit in mijn derde jaar van de Herman Brood Academie en ik studeer daar zang. Dit zijn artiesten waar ik inspiratie uit haal: The Beatles, The Doors, Leonard Cohen, Joy Division, The... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Phebelya op 09-07-2024, 54 keer bekeken.

Hi, Ik ben Phebe, 20 jaar en ik studeer vocals/songwriting aan de Herman Brood Academie. Ik zit in mijn tweede jaar. Ik ben opzoek naar een band buiten school om muziek mee te schrijven en mee op te treden. Ik zing, schrijf liedjes en ik speel ook gitaar en piano. Ik ben vooral geïnspireerd door... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker Phebelya op 28-05-2024, 142 keer bekeken.

Hii allemaal! Mijn naam is Tessa en ik ben opzoek naar muzikanten die samen een bandje willen vormen! Ik zing zelf (ik wil wel mn best doen op de gitaar en piano maar verder dan een paar akkoorden kom ik niet :( ) Het lijkt me superleuk om een bandje te beginnen in utrecht, met misschien een beetje... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker tessa.23 op 01-04-2024, 157 keer bekeken.

Ha allemaal, Met het nieuwe jaar in het vooruitzicht, is mijn goede voornemen: meer muziek maken! En wat is nu leuker dan dat samen te doen?! Kortom, speel jij een instrument en/of vind je het leuk om meerstemmig te zingen én vind je het leuk om samen met mij, Leanne Terbeek (25), als zangeres te... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Houten (Utrecht). Geplaatst door gebruiker LeanneTerbeek op 03-01-2024, 372 keer bekeken.

Best bekeken in "Zanger / Zangeres Zoekt Band Utrecht"