Zanger / Zangeres zoekt Band in Gelderland

29 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres zoekt Band in Gelderland"

We zijn op zoek naar een ervaren hobby zanger die onze band komt versterken Band bestaat uit zangeres ,drummer , bassist en slaggitarist. Wij spelen pop / rock nummers met een randje. Ontspanning en gezelligheid staat bovenaan. We schromen er niet voor om ook zo nu en dan creatief bezig te zijn met... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in bemmel (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Gibson2020 op 18-07-2024, 44 keer bekeken.

Hoi allemaal, Mijn naam is Marjolijn 26 jaar en kom uit Borculo. Ik ben al aardig lang met muziek bezig en al veel leuke dingen mogen doen! Mochten we kennis maken kan ik nog meer vertellen! Ik zal even wat punten benoemen qua ervaring: In 2016 deed ik mee met vrienden van Borculo live, heb ik mee... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Gelderland (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Marjolijn op 13-07-2024, 63 keer bekeken.

Ik ben een gedreven zanger uit Nijmegen van 40 jaar, ik heb meer dan 10 in een popkoor gezongen. En ben nu aan het zoeken voor iets individueel iets, ik heb om de week hier zangles voor en ik zing ook op een karaokeapp, de website (https://www.smule.com/AloBAASSS) Hiernaast zing ik ook in cafés... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker arood1983 op 03-07-2024, 57 keer bekeken.

Hey allemaal! Ik ben Marnick, 27 jaar, en ben op zoek naar mensen om samen te jammen en muziek te schrijven. Kan een bestaande band zijn of iets helemaal nieuws. Hou zelf vooral van rock/indie, bijv. Radiohead, the Strokes, the National, die kant op. Naast dat ik zing kan ik ook slaggitaar spelen.... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Marnick op 26-06-2024, 64 keer bekeken.

Beste mede muzikanten, Ik ben op zoek naar een nieuw metal/core project. Maar ben niet vies van andere genres. Ik scream/grunt/zing en wil me graag bij een band aansluiten. Maakt me niet uit of het beginnend is of gevorderd.Heb in verschillende bands gezeten en nummers geschreven. Mischien ben ik... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Defiant op 26-06-2024, 66 keer bekeken.

Hey daar! Al een (klein) tijdje zing ik niet meer in een band, al maak ik nog steeds nog wel met wat mensen muziek, dus écht lekker muziek maken begin ik nu wel een beetje te missen. Ik kreeg het met planning en afstemming niet meer rond met de vorige (13 koppige) band, dus ben ik er destijds zelf... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Mattovi op 25-05-2024, 190 keer bekeken.

Hey hey ik ben Melanie, 17 jaar oud en ik zing al sinds jongs af aan en dit is ook mijn passie geworden, ook heb ik 3 jaar zanglessen gehad. Ik zoek een bandje om mee te jammen en lol te maken. Ik vind t zelf leuk om pop te zingen maar ik sta open voor een heleboel andere genres. Ik woon zelf... Lees meer »

Zanger / Zangeres Zoekt Band in Doorwerth (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Mel,foxy op 20-05-2024, 97 keer bekeken.