Zangers en Zangeressen Gezocht in Zaltbommel

3 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Zaltbommel"

Wij zijn op zoek naar een ervaren zanger, die samen met onze dynamische zangeres de frontpositie op de podia gaat innemen. “Flashback” is een coverband bestaande uit een: zangeres, drummer, bassist-, slag- en sologitarist en toetsenist. Allemaal 50+, die lange tijd in diverse bands hun sporen hebben verdiend. Samen muziek maken, plezier hebben met elkaar en een paar keer per jaar op het podium staan zijn de doelstellingen van de band. We repeteren op maandagavond op het industrieterrein van... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Zaltbommel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Frank Flashback op 15-05-2024, 45 keer bekeken.

Coverband “Flashback” zoekt zanger!!!! Wij zijn op zoek naar een ervaren zanger, die samen met onze dynamische zangeres de frontpositie op de podia gaat innemen. “Flashback” is een coverband bestaande uit: Zangeres; drums; bas-, slag- en sologitaar;en keyboard … allemaal 50+, die lange tijd in diverse bands hun sporen hebben verdiend. Samen muziek maken; plezier hebben met elkaar en een paar keer per jaar op het podium staan zijn de doelstellingen van de band. We repeteren op... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Zaltbommel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Burgers flash op 14-05-2024, 36 keer bekeken.

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste zanger voor onze band. De band bestaat uit, drummer, bas, toetsen en gitaar. Ons repertoire bestaat uit covers die beginnen bij De Dijk en eindigen bij Metallica, verdere inbreng is welkom. Wij hebben een eigen repetitieruimte/studio in Zaltbommel, waar we wekelijks repeteren. Onze leeftijdscategorie is 40+. Heb je zin om samen leuke muziek te maken, neem dan contact... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Zaltbommel (Brabant). Geplaatst door gebruiker Otto Vink op 16-07-2022, 184 keer bekeken.