Zangers en Zangeressen Gezocht in Den Bosch


14 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Den Bosch"

Hoi muzikanten, wij zijn Casper en Dawa en zijn 18 jaar oud. Wij zouden het erg leuk vinden om een bandje te starten en daarvoor zoeken wij nog een zanger, gitarist en toetsenist. Wij repeteren op vrijdag. De nummers die wij als mogelijkheden zien om te gaan spelen staan in de spotify lijst via de... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker ICasperI op 20-03-2023, 31 keer bekeken.

Hallo beste zanger, Wij zijn "The Secret Society" en willen ons publiek verrassen met onze meerstemmigheid en mooie niet of weinig gecoverde nummers. Dus niet het standaard coverwerk. Denk aan Little River Band, Deep Purple, Aerosmith, Elton John, Wings, Kansas, Fleetwood Mac, Supertramp Tears for... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker BarrySchmidt op 19-03-2023, 51 keer bekeken.

Wij hebben inmiddels een aantal leuke, goede, ervaren muziekanten bij elkaar om een mooi stukje muziek te kunnen neerzetten. We hebben allemaal de voorkeur voor Funky groovende muziek (eigen werk). Nu zoeken we nog een funky zanger met eigen teksten om onze band compleet te maken. Wij bestaan uit... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker Job Wolfs op 23-01-2023, 141 keer bekeken.

Hoi, De band is compleet!, maar we missen nog de vocals. Een drummer en een gitarist, een bassist en een toetsenist hebben elkaar gevonden. En ondertussen wat repetities achter de rug voor de samensmelting. Doel; eigen werk in de richting Funk - Neo Soul - vlugje Rock. Wat we nu nog missen zijn... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker Codex op 07-11-2022, 143 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Zanger / Zangeres Gezocht Den Bosch"