Zangers en Zangeressen Gezocht in Tilburg

13 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Tilburg"

Wij zijn een pas gestart bandje dat rock versies van bekendere nummers speelt, denk aan Maniac in the versie van Firewind, Eagle in de versie van Rob Rock en The Boys of Summer in de versie van The Ataris. Momenteel bestaan we uit een drummer, 2 gitaristen en bassist, die ook 2e zang voor z'n... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker brownhamer op 24-03-2024, 27 keer bekeken.

Wij zijn Caverns, een 4-koppige metalband met eigen werk dat beinvloed is door bands als Katatonia, Opeth, Karnivool en Mastodon. Na het uitbrengen van onze eerste EP Once Vivid Sky willen we een (eerste) zanger toevoegen aan de band, zodat Martin, zanger/gitarist meer focus krijgt voor vlot... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Caverns op 17-02-2024, 71 keer bekeken.

Hoi! Ik ben in oprichting van een fonkelnieuwe feestband met vooral upbeat nummers met hoog tempo, veel vlotte rock, soul, rock&roll;, funk, hier en daar een mashup/medley, Nederlandstalig en dansbare + (mee)zingbare nummers. Uitgangspunt: dansbare, meezingbare nummers. Fout = fun! Goud van oud. De... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Gieter87 op 02-01-2024, 167 keer bekeken.

Enthousiaste rock band , met uitstapjes naar een blues en pop zoekt een zangeres/ zanger met (enige) podium ervaring. Stijl: Beth Hart, John Mayer, ZZ Top, Skun Anansie, Black Keys en Nederpop. Repetitie is elke donderdag in omgeving van Tilburg,leeftijd tussen 35-55, Ambitie is om 6 keer per jaar... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Tilburg (Brabant). Geplaatst door gebruiker Everberk op 04-11-2023, 186 keer bekeken.