Zangers en Zangeressen Gezocht in Uden

3 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Uden"

Voor een showcase van de George Michael Choose Life Tribute zijn we op zoek naar een vocalist voor as. donderdag 11 mei om 20:30 in theater Markant te Uden. Tijdens de seizoenspresentatie spelen we een aantal songs ter promotie van onze show van vrijdag 14-11 in hetzelfde theater. De showcase duurt ca. 10 minuten en je zult 2 liedjes van 1 minuut moeten instuderen. We spelen onder begeleiding van een tape & 1 live saxofonist. We zoeken specifiek een vocalist met een goede mix tussen soul &... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Uden (Brabant). Geplaatst door gebruiker Erwin Taams op 06-05-2023, 162 keer bekeken.

Ha Rockzanger, Ook toe aan een nieuwe uitdaging? Wij, van rockcoverband Stormz zijn gemotiveerde muzikanten die allemaal een passie hebben voor rockmuziek. Door helaas het vertrek van onze zanger gitarist zijn wij op zoek naar een goede vervanger. De huidige band bestaat uit zangeres, leadgitarist, bas en drums. Wij zijn op zoek naar die spontane en gemotiveerde zanger die samen met ons wil knallen. Het zou mooi zijn als je gitaar en/of toetsen kan bespelen maar is geen must. Uiteraard staat... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Uden (Brabant). Geplaatst door gebruiker robinvanloosbroek op 02-11-2022, 227 keer bekeken.