Zangers en Zangeressen Gezocht in Mierlo

2 Advertenties Gevonden in "Zanger / Zangeres Gezocht in Mierlo"

Voiceware is een vocal group bestaande uit 8 zangers en 7 bandleden. Het repertoire bestaat uit funk, soul, pop, a capella nummers. Heerlijk swingend, maar ook mooie ballads. De zangers repeteren drie maal per maand in Mierlo. Eenmaal per maand wordt er gezamenlijk met de band gerepeteerd in 't Loesje in Mierlo. Onze repetitie avond is de vrijdag avond van 20.30- 22.30 uur. Wij zijn een leuke, gevarieerde en enthousiaste club mensen die een uitdaging niet uit de weg gaan. De muziekstukken zijn... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Mierlo (Brabant). Geplaatst door gebruiker Danielle Scheepers op 10-07-2023, 186 keer bekeken.

“Take Eight” bestaat uit 4 vrouwelijke en 4 mannelijke zangers en wordt begeleid door een 4 koppig combo. Ons repertoire bestaat uit songs van o.a. de wereldvermaarde vocale groepen als Manhattan Transfer en New York Voices, maar ook uit vocale jazzy arrangementen van songs van Stevie Wonder, Gregory Porter en Norah Jones. We treden ongeveer 4-5 x per jaar op. Het streven is om op een hoog niveau te concerteren, maar doen het puur uit plezier. We zingen meestal vierstemmig: SATB met veel... Lees meer »

Zanger / Zangeres Gezocht in Mierlo (Brabant). Geplaatst door gebruiker october op 16-03-2023, 158 keer bekeken.