Nieuwe jam band zoekt toetsenist (Rotterdam)

Nieuwe jam band zoekt toetsenist

In Toetsenist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Keenanschuck op 09-12-2022, 267 keer bekeken.

Wij zijn David (drums), Keenan (gitaar) en Lito (bas), en zijn vanuit een eerder project samengekomen met de wens een band op te starten waarin improvisatie centraal staat. Het doel is dit in een mix van stijlen te doen. Denk hierbij aan rock, blues, funk, soul, country, jazz en Latin. Wij vinden het belangrijk dat ieder bandlid zich thuis voelt in de muziek die gemaakt wordt, dus zijn vooral erg benieuwd naar jouw invloeden en inbreng!
Het gaat hierbij om een mix van covers en eigen materiaal. Alle drie van ons zingen, dus als je niet kunt/wilt zingen is dat geen probleem. Echter hebben we er wel de voorkeur voor. Wij houden van orgel en synth sounds, maar ook hierin hopen we op en verwachten we eigen inbreng.
Repeteren gebeurt wekelijks in Rotterdam. Er is parkeergelegenheid. Ook zijn er al wat opties voor optredens begin volgend jaar. Wij verwachten dat je beschikt over de benodigde apparatuur, en bij voorkeur ook eigen vervoer hebt.

Leeftijdscategorie: 20 tot 30 jaar