Muzikanten profiel van Gitarist en Overige Muzikanten Keenanschuck

Gebruiker: Keenanschuck

Instrumenten

1e instrument: Gitaar
2e instrument: Muzikant

Biografie

Ik ben Keenan, ik ben 25 jaar en ik ben professioneel muzikant. Mijn hoofd instrument is gitaar, zowel elektrisch als akoestisch. De genres die ik op professioneel niveau beheers zijn rock 'n roll, soul, blues, rock, country, pop en funk. Echter heb ik mij voor projecten en klussen ook meermaals in de jazz, surf, folk, flamenco en reggae gewaagd.

Ik heb bij elkaar ruim 5 jaar bandervaring en ben 2-3 keer per week op een podium te vinden. Het publiek hierbij variëert tussen de 100 en de 2400 man. Dit is met verschillende bands in uiteenlopende genres geweest, van eigen materiaal à la ‘60s rock tot een David Bowie tribute band en alles ertussen in. Ook heb ik live gespeeld met bekende artiesten als Miko Weaver, de voormalige gitarist van Prince.

Naast het spelen in vaste bands wordt ik regelmatig ingehuurd voor professionele optredens en projecten. Zo speel ik nu met Ferry Doedens in een landelijke theatertour, en in het verleden heb ik o.a. met harmonisch orkest L’Aventure Musicale samengewerkt.

Advertenties