Band zoekt gitarist / toetsenist / drummer (Rotterdam)

Band zoekt gitarist / toetsenist / drummer

In Toetsenist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker sammyjib op 24-11-2023, 162 keer bekeken.

Dag potentieel nieuw bandlid!

Wij zijn Sam (zang), Peter (bas), Mathijs (drums/gitaar) en Matthijs (gitarist) en wij vormen (met hier en daar een wijziging in de samenstelling) al een jaar of vijf samen een band. Je zou ons niveau kunnen omschrijven als gevorderd met gemiddelde podiumervaring.

We spelen graag pop/rock/soul/funk/blues muziek. Denk bijvoorbeeld aan:
Living Colour - love rears its ugly head
Black Pumas - colors
Jon Batiste - cry
The Doors - love me two times
Paul Simon - 50 ways to leave your lover
Wet Leg - wet dream
Pomplemoose - everybody wants to rule the world

Onze ambities zijn om regelmatig (1 keer in de twee weken) met elkaar te repeteren (dit doen wij meestal op woensdagavond in een eigen oefenruimte in Nesselande, Rotterdam), ons repertoire met covers verder uit te breiden met eigen nummers, een paar keer per jaar op te treden en vooral veel plezier (met elkaar) te hebben terwijl we dat doen!

We zijn op zoek naar een gitarist, toetsenist en/of drummer (m/v/x) in de leeftijdscategorie van 25-35 jaar die bij kan dragen aan een vollere sound en aan de fijne, gezellige en amicale sfeer in onze band. Mocht je het ook nog leuk vinden om zelf nummers te schrijven en/of af en toe backing vocals te zingen dan zou dat helemaal tof zijn!

Lijkt het je leuk om binnenkort een keer met ons te komen spelen om te kijken of we een match zijn? Stuur dan een berichtje naar triggerfishband@outlook.com. Het lijkt ons leuk als je iets kunt vertellen over wie je bent en fijn als je een opname kunt meesturen!

Hopelijk tot snel!