Gitarist zoekt Band in Beek en Donk

2 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band in Beek en Donk"

Beste bezoeker, mijn naam is Teun en ik ben 23 jaar. Ik speel de akoestische en elektrische gitaar voor circa 11 jaar. In het verleden heb ik een aantal solo-optredens gehad voor feestjes en voorspeelmiddagen toen ik nog gitaarles nam. De optredens bestonden uit een paar songs. Ik ben op zoek naar een band, omdat ik meer uitdaging wil en om actief bezig te blijven met de hobby. De genres rock en pop heeft met name mijn voorkeur. Bands die mij aanspreken: Guns N' Roses, Scorpions, Toto,... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Beek en Donk (Brabant). Geplaatst door gebruiker teun_2000 op 03-09-2023, 169 keer bekeken.

Hey mijn naam is Twan Slegers(19). Ik speel al een aantal jaren gitaar en ik zou het leuk vinden om mezelf bij een band aan te sluiten het liefste zou ik in een band willen die een beetje in de buurt ligt en het genre maakt me verder niet heel veel uit. Ik heb zelf vervoer en spullen en ben bereid om een paar keer in de maand te repeteren /optreden als dat lukt. Als het je iets lijkt stuur me dan gerust een bericht. Mijn telefoon nummer is 06 833 966... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Beek en Donk (Brabant). Geplaatst door gebruiker Twan slegers 17.09.03 op 08-07-2023, 145 keer bekeken.