Gitarist zoekt Band in Den Bosch

3 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band in Den Bosch"

Hallo bands! Ik, professioneel lead-gitarist, ben op zoek naar een band. Ik hou van aparte genres en wil het liefst eigen werk spelen, maar als je interessante covers speelt ben ik ook zeker te porren voor een kennismaking. Ik ben in bezit van eigen vervoer en eigen gear. Ik ben... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker QNmusic op 16-02-2024, 83 keer bekeken.

Gitarist zoekt band, bestaand of in oprichting. Wat heb ik je te bieden: Altijd in dienst van het nummer en het bandgeluid. Dus functionele melodielijnen, solo’s, accenten en ritmes. Als het maar swingt en een beetje stevig is. Repeteren is leuk, optreden is nog leuker. Veel ervaring met optreden en opnemen. Kan ook overdag repeteren, want ik werk niet meer. Omgeving Tilburg-Den Bosch. Hoor graag van je GK... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker GSGKH op 12-02-2024, 73 keer bekeken.

Hoi!! Deze gitarist zoekt een (liefst op te richten) paar akkoorden jaren 70/80 stijl (punk)rockband in de omgeving Den Bosch. Lekkere liedjes in Ramones, Buzzcocks stijl maar kan ook breder uiteraard en zien welke kant het op gaat. Lol belangrijk maar ook wel toewerken naar met regelmaat het podium. Eigen nummers of covers met een eigen draai zijn prima.... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Den Bosch (Brabant). Geplaatst door gebruiker harmvanmil@gmail.com op 01-01-2023, 188 keer bekeken.