Gitarist zoekt Band in Eindhoven

12 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band in Eindhoven"

Ik ben Willem en ik ben op zoek naar een band of mede muzikanten om een band te formeren. Ik speel zelf al een geruime tijd gitaar en ik wil nieuwe eigen werk maken, dus geen covers. Mijn voorkeur voor de muziekrichting is prog rock, symfonische rock, ambient en filmische sferen. Een nummer mag van... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker HaMWiL op 18-09-2023, 40 keer bekeken.

Hoi, Ik ben Rob. 50+ gitarist uit Eindhoven met 30+ band- en podiumervaring. Mijn oude band is uit elkaar gevallen dus ik ben nu op zoek naar een nieuwe band in- of rond Eindhoven. Of muzikanten die van plan zijn een nieuwe band op te starten. Geen grote ambities. Gewoon lekker muziek maken en... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker rhellem op 16-07-2023, 207 keer bekeken.

Hi Zanger(es)! Ben jij iemand die steeds met youtube of spotify nummers meezingt? Lijkt het je niet leuker om met gitaar te proberen? Speel zelf graag gitaar, ook in cafeetjes gespeeld en vind het leuk om met enthousiaste zangers/zangeressen muziek te maken. Allerlei genres kunnen wat mij betreft.... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Gitarist-947 op 12-07-2023, 97 keer bekeken.

Hoi, Ik ben Tom (19) en speel inmiddels zo’n 12 jaar gitaar. Ik ben op zoek naar een band regio Eindhoven. Ik speel vooral rock, maar ben ook wel een beetje thuis in de blues en metal. Denk aan artiesten als; RATM, Papa Roach, Metallica, Pearl Jam, Guns N’ Roses en Muse. Stuur me gerust een... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker TomP op 12-03-2023, 118 keer bekeken.

Ik ben een zangeres/singer-songwriter en wil graag met andere creatieve muzikanten samen gaan werken aan eigen liedjes en eventueel een aantal nummers coveren. Wat ik belangrijk vind is muziek maken met gevoel, bezieling en eigenheid! Voel je hier iets voor??? Stuur me een berichtje :)... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Wolfje op 31-01-2023, 215 keer bekeken.

Het lijkt me geweldig om in omgeving Eindhoven een niet al te serieuze garage punkband op te zetten! Zelf haal ik veel inspiratie uit The Chats, The Hives, Sex Bob-omb etc. Zie het zo: Hoe thrashier hoe beter! Ik ben op zoek naar een zanger/zangeres, bassist en drummer! Zelf speel ik gitaar en drum... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker sem179 op 11-10-2022, 186 keer bekeken.

Mijn naam is Marijn van der Smaal, Ik ben amateur gitarist en ben 19 jaar oud. Ik speel nu ongeveer 3/4 jaar gitaar en zoek mensen waarmee ik een band zou kunnen oprichten, of een band waar ik bij zou kunnen. Ik vindt het belangrijk dat muzikanten niet op hun kamer alleen zitten te spelen, maar dat... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Marijn2002 op 26-08-2022, 263 keer bekeken.

hi, mijn naam is conor en ik ben 17 jaar oud. ik wil graag ene band oprichten of aan een band meedoen. ik speel gitaar, maar ik speel ook piano eventueel. ik wil graag leren zingen, als de drummer en bassist dat niet willen..! ik ben geïnteresseerd in punk, grunge, prog, alt, en dat soort rock... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker conor op 18-06-2022, 1117 keer bekeken.

Meer "Gitaristen Zoeken een Band" regio Brabant

Meest bekeken advertenties in de categorie "Gitarist Zoekt Band Eindhoven"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!