Gitarist zoekt Band in Eindhoven

10 Advertenties Gevonden in "Gitarist zoekt Band in Eindhoven"

Hoi hoi, Ik ben jaremy(20 jaar) Heb al 13 jaar ervaring in het spelen van gitaar en ik zou heel graag in een band willen spelen in omgeving Eindhoven Als er een band is die een gitarist zoekt dan neem gerust contact op met mij. Mijn contact gegevens zijn: Jaro.aarts@gmail.com... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Jaremy op 23-05-2024, 37 keer bekeken.

Gitarist (lead-/rythm), 60+, met bijzang zoekt aansluiting bij blues(-rock)band (b.v. John Lee Hooker, Albert King, Allman Bros, Lynyrd Skynyrd maar ook eigen nummers) in (de omgeving van) Eindhoven. Ik voel me prima op mijn plaats in een band die serieus repeteert, waar humor vanzelfsprekend is,... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Bandfan op 05-02-2024, 98 keer bekeken.

Goedendag, ik ben Axel (21 M) en zoek "muzikanten" om een band mee te beginnen in regio Eindhoven, voor nu een gitarist, drummer of bassist. Zelf speel ik nu 2.5 jaar elektrische gitaar en heb 't gevoel het tijd is om naar de volgende stap te gaan: met anderen spelen. Ikzelf luister en speel vooral... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Axel op 27-12-2023, 94 keer bekeken.

hoi, Ik heet Alex en ik ben 12 jaar ik zit in havo 1 en ik zoek een band. Ik speel zelf hard rock/metal maar luister naar Nu/black metal. Op gitaar speel ik trash en black metal is het makkelijkst. Op school is het lastig om een band te vinden (vind ik tenminste). Ik speel al 5 jaar gitaar en kan... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Alex van Westering2011 op 16-12-2023, 335 keer bekeken.

Hoi, Ik ben Rob. 50+ gitarist uit Eindhoven met 30+ band- en podiumervaring. Mijn oude band is uit elkaar gevallen dus ik ben nu op zoek naar een nieuwe band in- of rond Eindhoven. Of muzikanten die van plan zijn een nieuwe band op te starten. Geen grote ambities. Gewoon lekker muziek maken en... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker rhellem op 16-07-2023, 487 keer bekeken.

Hoi, Ik ben Tom (19) en speel inmiddels zoโ€™n 12 jaar gitaar. Ik ben op zoek naar een band regio Eindhoven. Ik speel vooral rock, maar ben ook wel een beetje thuis in de blues en metal. Denk aan artiesten als; RATM, Papa Roach, Metallica, Pearl Jam, Guns Nโ€™ Roses en Muse. Stuur me gerust een... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker TomP op 12-03-2023, 196 keer bekeken.

Het lijkt me geweldig om in omgeving Eindhoven een niet al te serieuze garage punkband op te zetten! Zelf haal ik veel inspiratie uit The Chats, The Hives, Sex Bob-omb etc. Zie het zo: Hoe thrashier hoe beter! Ik ben op zoek naar een zanger/zangeres, bassist en drummer! Zelf speel ik gitaar en drum... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker sem179 op 11-10-2022, 256 keer bekeken.

Mijn naam is Marijn van der Smaal, Ik ben amateur gitarist en ben 19 jaar oud. Ik speel nu ongeveer 3/4 jaar gitaar en zoek mensen waarmee ik een band zou kunnen oprichten, of een band waar ik bij zou kunnen. Ik vindt het belangrijk dat muzikanten niet op hun kamer alleen zitten te spelen, maar dat... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Eindhoven (Brabant). Geplaatst door gebruiker Marijn2002 op 26-08-2022, 294 keer bekeken.