Gitaristen Gezocht in Zuid-Holland

91 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Zuid-Holland"

Bestaande band zoekt bassist, gitarist en toetsenist die graag veel live speelt, met brede muzieksmaak en fundament in Britpop, Indie rock, (post) punk en (veel) koffie. Klinkt als: Onszelf. Volgens sommigen ook als: The Libertines, Oasis, Nirvana, The Jam en meer. Meer weten of demo’s ontvangen?... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Den Haag (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Dotheboheme op 18-07-2023, 306 keer bekeken.

Hey! Ik zoek leden voor een nieuwe band! Metal! 2 gitaristen in totaal (jij en ik) voor t harmonizen van tasty riffs! Niet voor hobby maar echt als cariere! Stuur me een mail als je ook van metal houd en t ziet zitten! (Moet minimaal 250 woorden hebben dus dit is gwoon een filter up! Net een fcking... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Myron op 11-07-2023, 205 keer bekeken.

The Structures zoekt een nieuwe gitarist. Onze bezetting is drums, bas, toetsen en 2 zangeressen. Repertoire is een dwarsdoorsnede van de 70s, 80s en 90s maar voornamelijk wat wij leuk vinden om te spelen. Plezier in het samen muziek maken staat voorop en het streven is om 5 a 6 keer per jaar een... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker TheStructures op 01-07-2023, 357 keer bekeken.

Zeer ervaren metal zanger en drummer zijn op zoek naar een goede gitarist die kan componeren. Richting is nu metal. Dikke grooves, catchy stuff maar vooral hard! Denk aan de agrrssie van de mudvayne plaat ld50 Het goed kunnen componeren is een must. We kunnen veel online doen. Uiteindelijk... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Ld50 op 27-06-2023, 188 keer bekeken.

Ik ben een vrouw van 54 die vroeger veel muziek heeft gemaakt. Ik zou graag weer meer zingen maar dan akoestisch met een gezellige ervaren gitariste. Muziek van Boudewijn de groot, Doe Maar, Bløf, Janis Ian, Sinead O’Conner, Alanis Morisette, Karin Bloemen….en zo voort. Één of tweestemmig... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker LiesbethB op 27-06-2023, 120 keer bekeken.

Wij een coverband uit het westland zijn op zoek naar een nieuwe gitarist. De band bestaat uit drummer, bassist, toetsenist en zangeres. De muziek die we spelen zijn pop/rock nummers van vroeger en nu. We zijn op zoek naar een gitarist met al enige ervaring en die zijn instrument goed beheerst.... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Westland (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker slans op 23-05-2023, 337 keer bekeken.

Beste muzikanten, Wij zijn Chris (32) & Wesley (23) En wij zijn op zoek naar een gemotiveerde gitarist voor onze band Het genre : deathcore , hardcore, deathmetal Lijkt jou dit leuk ? Stuur ons een berichtje hieronder ! Met vriendelijke groet , Chris & Wesley... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Schiedam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Metalwess04 op 16-05-2023, 204 keer bekeken.

Best bekeken in "Gitarist Gezocht Zuid-Holland"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!