Gitaristen Gezocht in Delft

4 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Delft"

Hoi allen, (Den Haag of Rotterdam kan ook) Mijn naam is Bas, 26 jaar oud en ik ben op zoek naar like-minded mensen die het leuk lijken om 1-3 x per week hun instrument(en) op te pakken om eigen werk te creeëren. Ik speel zelf nu ruim 7 jaar gitaar, ik zing redelijk en speel ook een klein beetje piano. Als hobby ben ik sinds een tijdje ook wat aan het songwriten en het lijkt me erg leuk om ook in bandverband muziek te gaan maken. Hopelijk kunnen we dat dan doortrekken naar eventueel wat... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Delft (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Bas543345 op 09-10-2023, 100 keer bekeken.

Hoi, ik ben Jean. Een ervaren zanger afkomstig uit Limburg nu wonend in Delft. Ik ben enkele jaren niet actief geweest maar de bekende kriebels zijn weer begonnen. In het verleden heb ik in verschillende metalbands gezongen en mij vaak aan niet aansluitende stijlen moeten aanpassen. Nu ben ik dus op zoek naar iemand om samen een project mee te starten. Ik haal nu vooral veel inspiratie uit de volgende bands: Dynazty, majestica, beast in black, vanishing point. Houd jij ook van de meer... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Delft (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Jean op 15-03-2023, 154 keer bekeken.

Beatles coverband RubberSoul zoekt met spoed een sologitarist. We zijn met vier leden: Drummer, bassist en 2 gitaristen. We spelen 2 keer per maand in eigen oefenruimte. Om het latere repertoire goed te kunnen neerzetten zijn we op zoek naar een sologitarist die de solo's van George Harrison kan spelen. Eén van de gitaristen neemt de keyboard-partijen voor zijn rekening. Met jou erbij hopen we de Beatles-sound compleet te maken. We hebben al een paar optredens gedaan en hopen dat vaker te gaan... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Delft (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Beatles op 11-10-2022, 295 keer bekeken.

Wij zijn een net gevormde coverband bestaande uit een bassist, een drummer en een keyboardist. We zoeken nog een gitarist en zang; een gitaar-zangcombo is extra gewenst! We spelen onze instrumenten op een aardig niveau, en zoeken dan ook musici met enige ervaring in het spelen van hun instrument. Bandervaring is overigens geen vereiste. Het lijkt ons vooral leuk om gewoon samen muziek te maken en (wanneer weer mogelijk) af en toe een gig te zoeken voor optredens. We repeteren doorgaans eens in... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Delft (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker TijmenRothfusz op 17-02-2022, 444 keer bekeken.

Meer "Gitaristen Gezocht" regio Zuid-Holland

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!