Gitaristen Gezocht in Rotterdam

16 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Rotterdam"

Wij zijn Pepijn zanger, Mathijs bassist en Toine drummer. We hebben onze eigen oefenruimte/opnamestudio en zijn per direct op zoek naar een gitarist. Wij willen zowel voor de lol als serieus een band zijn waarmee wij voornamelijk eigen muziek maken, opnemen, online gooien en zo veel mogelijk... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker p.koster_1993@hotmail.com op 16-08-2023, 265 keer bekeken.

Hey! Ik zoek leden voor een nieuwe band! Metal! 2 gitaristen in totaal (jij en ik) voor t harmonizen van tasty riffs! Niet voor hobby maar echt als cariere! Stuur me een mail als je ook van metal houd en t ziet zitten! (Moet minimaal 250 woorden hebben dus dit is gwoon een filter up! Net een fcking... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Myron op 11-07-2023, 205 keer bekeken.

Zeer ervaren metal zanger en drummer zijn op zoek naar een goede gitarist die kan componeren. Richting is nu metal. Dikke grooves, catchy stuff maar vooral hard! Denk aan de agrrssie van de mudvayne plaat ld50 Het goed kunnen componeren is een must. We kunnen veel online doen. Uiteindelijk... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Ld50 op 27-06-2023, 188 keer bekeken.

Gezocht: Slaggitarist M/V Wij zijn The Coolsingles uit Rotterdam, een coverband met een repertoire van rock-nummers vanuit de seventies tot heden. Denk aan David Bowie, Herman Brood, The Rolling Stones, RHCP, Lenny Kravitz, Kula Shaker enzoverder. Onze bezetting bestaat uit drum-gitaar-bas-zang en... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Base010 op 17-04-2023, 455 keer bekeken.

Metalband RipCage uit Rotterdam zoekt gitarist. We hebben vorig jaar onze CD uitgebracht en willen gaan optreden. Interesse? Laat wat van je horen en wie weet wat er uit voorkomt :-). Band ervaring (studio, songwriting en live) is een pre! Luister onze CD op spotify:... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Paul op 08-04-2023, 203 keer bekeken.

Hi! Wij (zanger, pianist en drummer) zijn op zoek naar een gitarist om wat nummers te gaan spelen! In eerste instantie zou het gaan om wat covers, maar mocht het interessant zijn, ook eigen nummers. Mocht je graag gitaarspelen, en op zoek zijn om er wat mee te doen, laat het vooral weten!... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker ColttStone op 27-03-2023, 388 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Gitarist Gezocht Rotterdam"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!