Gitaristen Gezocht in Rotterdam

28 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Rotterdam"

Hoi, wij spelen Blues,Rock,pop Zijn nog in opstart fase maar zijn wel ervaren muzikanten. Drum, gitarist, bas , zang zijn er al nu nog een slag gitarist die ook kan zingen voor evt samen zang en afwisseling. Oefenen op donderdag in Rotterdam IJsselmonde... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker caroline op 18-06-2024, 54 keer bekeken.

Ik ben op zoek naar een gitarist die goed zijn instrument kent en speelt. Je bent heel creatief als het gaat om gitaarmelodieën bedenken op een beat of concept. Je kunt in mijn netwerk komen met de mogelijkheid dat we samen heel veel projecten zullen maken. Je speelt melancholische tot vrolijke... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker P.enitente op 13-06-2024, 65 keer bekeken.

Wij zijn Crimson and Gold en zijn een prog-metalband gevestigd in de omgeving Rotterdam. Wij spelen origineel materiaal en zijn momenteel bezig om meer liedjes aan ons repertoire toe te voegen. Dit materiaal is geinspireerd door bands als Avenged Sevenfold, Tool, Opeth en Haken. We zijn druk bezig... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker CrimsonAndGold op 29-04-2024, 103 keer bekeken.

Wij zijn Crimson and Gold en zijn een prog-metalband gevestigd in de omgeving Rotterdam. Wij spelen origineel materiaal en zijn momenteel bezig om meer liedjes aan ons repertoire toe te voegen. Dit materiaal is geinspireerd door bands als Avenged Sevenfold, Tool, Opeth en Haken. We oefenen meestal... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker CrimsonAndGold op 11-03-2024, 168 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Gitarist Gezocht Rotterdam"