Gitaristen Gezocht in Leiden

12 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Leiden"

Beginnende band zoekt versterking! We zoeken een tweede gitarist, maar een bassist is ook welkom omdat onze huidige bassist ook kan switchen naar gitaar :) We repeteren momenteel in Leiden en spelen tot nu toe alleen covers (indie/pop/rock), na een tijdje willen we ook naar eigen materiaal toe... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker sas123 op 22-11-2023, 83 keer bekeken.

Rock cover band Cross-Patches zoekt gitarist. Oefenen 1x per 2 weken op dinsdag in Voorhout. Treden af en toe op. Nummers van o.a. Pearl Jam, Green day, Guns n Roses, Foo Fighters, metallica, ac/dc, Queen, velvet revolver, Stone temple pilots Reageer... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker shvertman op 12-09-2023, 273 keer bekeken.

Hi, wij komen Leiden en omstreken en zijn tussen de 27 en 30 jaar. De startende band bestaat op dit moment uit drummer, ritme gitarist, zangeres en binnenkort een bassist. We zoeken een extra gitarist die de leiding wil pakken en solo's spelen en nieuwe ideeën inbrengen leuk vindt. Ons... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Maya96 op 19-08-2023, 340 keer bekeken.

The Structures zoekt een nieuwe gitarist. Onze bezetting is drums, bas, toetsen en 2 zangeressen. Repertoire is een dwarsdoorsnede van de 70s, 80s en 90s maar voornamelijk wat wij leuk vinden om te spelen. Plezier in het samen muziek maken staat voorop en het streven is om 5 a 6 keer per jaar een... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker TheStructures op 01-07-2023, 458 keer bekeken.

Ik ben een vrouw van 54 die vroeger veel muziek heeft gemaakt. Ik zou graag weer meer zingen maar dan akoestisch met een gezellige ervaren gitariste. Muziek van Boudewijn de groot, Doe Maar, Bløf, Janis Ian, Sinead O’Conner, Alanis Morisette, Karin Bloemen….en zo voort. Één of tweestemmig... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker LiesbethB op 27-06-2023, 151 keer bekeken.

De Art Bird Bigband heeft weer plek voor enthousiaste muzikanten. We zoeken momenteel een gitarist. Heb je zin om mee te spelen? We repeteren op maandagavond in Oegstgeest. Meld je aan om een keer te komen kijken: info@artbirdbigband.nl. Improviseren mag, maar is geen... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Art Bird Bigband op 09-01-2023, 261 keer bekeken.

Wij zijn coverband Reloaded en zoeken een gitarist (m/v). Hou je net als wij van een feestje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben een eigen oefenruimte en jij bent van harte welkom! In onze set list kun je een diversiteit van nummers vinden dus voor een ieder altijd iets leuks om te... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Leiden (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Reloaded op 16-09-2022, 543 keer bekeken.

Meer "Gitaristen Gezocht" regio Zuid-Holland

Meest bekeken advertenties in de categorie "Gitarist Gezocht Leiden"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!