Gitaristen Gezocht in Dordrecht


13 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Dordrecht"

Hallo, Wij zijn Green Bay, een Green Day tribute band. Onze lead gitarist gaat ons verlaten en daarom zijn wij op zoek naar iemand die dit stokje over kan nemen. Wij repeteren 1x in de week in Dordrecht. Wij hebben inmiddels een boeker en de optredens beginnen binnen te stromen. Ben jij de lead... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker kevinvand@gmail.com op 12-03-2023, 76 keer bekeken.

Voor onze band L’appel du vide zoeken wij een gitarist(e) Op dit moment bestaat onze band uit 5 leden. (Gitaar,Bas,drum,viool,klarinet) Wij spelen eigen nummers pop/folk We oefenen op maandagavond in de popcentrale in Dordrecht. Leeftijd tussen de 25-50. Op onze Facebookpagina staan wat... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Warja op 30-01-2023, 229 keer bekeken.

Hallo, Een nieuw op te richten Jazz ensemble is opzoekt naar een Jazz gitarist. We hebben al: Drummer Bassist Saxofonist Zanger Zangeres Niveau amateur met enige jaren ervaring. Samen muziek maken in eerste instantie belangrijker dan optreden. Playlist hoofdzakelijk Jazz Standards & Classics, Rock... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker arno@jojojo.nl op 27-08-2022, 119 keer bekeken.

Hoi. Ik ben sem (17) en ik zoek leeftijdgenoten om een band mee te beginnen in de omgeving dordrecht . Zelf ben ik bassist , we zoeken nog een zanger/zangeres een drummer en een gitarist . Ik ben in bezit van een oefenruimte en bij iedere repetitie is er een profesionele bandcoach aanwezig .Ik heb... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Sem2006 op 19-05-2022, 144 keer bekeken.

Wij zijn The Traveling Psycho Ward! Een groep ontsnapte gestoordelingen die sinds 2018 een zo gevarieerd mogelijke show speelt die in het teken staat van HORROR gerelateerde hits! Rob zombie, System of a down, My chemichal romance, Misfits, maar ook Turbo Negro, Jerry Lee lewis, Coal Chamber,... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker THEALLONETIMEPROJECT op 30-04-2022, 258 keer bekeken.

Hallo gitaristen, Wij van de blue five, Richard (leadgitarist), Albert (zanger), Maxim (drummer) en Margo (basgitariste) zijn op zoek naar een enthousiaste sologitarist! We zijn allemaal rond de 30 jaar. Spelen vooral oude rock, zoals ccr, lynyrd skynyrd, Neil young enzovoorts. Het gaat ons vooral... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Dordrecht (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker BlueFive op 31-03-2022, 230 keer bekeken.