Gitaristen Gezocht in Zutphen

5 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Zutphen"

Hoi, Ik ben een zanger van een coverband maar wil daarnaast graag starten met een nieuwe band die naast covers ook eigen werk speelt. Ik houd van rockmuziek in alle facetten en talen, dus zoek naast een gitarist in elk geval ook een drummer en bassist. Als je geïnteresseerd bent en een keer per... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Zutphen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Shakuru op 18-01-2024, 239 keer bekeken.

Rockband The Boys de jaren 80 uit Zutphen is weer springlevend en zoekt een ervaren rockgitarist en zanger/zangeres. Begin jaren 80 timmerde deze band hard aan de weg met een eigen ruig rock repertoire, afgewisseld met mooie rustige ballads dat leidde tot het uitbrengen van de plaat The Nighthawk.... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Zutphen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker sunmaster op 09-05-2023, 414 keer bekeken.

Ik ben een songwriter, zangeres en producer in het genre Indie - alternatief rock, dreampop.. zoals Elliott Smith, Radiohead, Lana del Rey. Ik ben opzoek naar een iemand die samen met mij muziek wil spelen. Eigenlijk zou perfect zijn als je gitaar of piano speelt, dan kunnen we optreden. Zelf speel... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Zutphen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Ivyvictoriamusic op 11-03-2023, 277 keer bekeken.

Hoi! Wij zijn op zoek naar een gitarist voor onze grunge/rock band. We zijn nu een coverband en spelen muziek van oa Nirvana, The Strokes, Puddle of Mudd, Foo Fighters, Sum 41, Rage against the Machine, Alice in Chains en Queens of the Stone Age. Hiernaast willen we ook graag eigen liedjes gaan... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Zutphen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Manager Cilia op 04-10-2022, 255 keer bekeken.