Gitaristen Gezocht in Nijmegen

16 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Nijmegen"

Hoi, Wij zijn een band in opbouw, en we zoeken een gitarist die mee wilt bouwen aan een stabiele band. Ons repertoire is blues/jazz/soul en we repeteren op dinsdag avond in Nijmegen. We zijn ervaren muzikanten, geen professionals Het korte termijn doel is een stabiele band, en langere termijn doel... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Christa020371 op 29-11-2023, 79 keer bekeken.

GITARIST GEZOCHT! Om lead of slag te spelen afhankelijk van het nummer/stuk. Backing vocals is een pre. We zoeken iemand (tussen de 20 en 45) met creativiteit, motivatie en band/studio/podium ervaring. Op dit moment bestaan we uit Naomi (vocals, lyrics, ukulele), Shaun (bas, backing) en Nick... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker notes to nowhere op 20-11-2023, 96 keer bekeken.

Helaas moet Yotta weer op zoek naar een gitarist. We spelen lekkere ska in energieke optredens. 19 eigen nummers en af en toe wat covers. We zoeken een gitarist(e) met een warm hart voor muziek met een offbeat en een strakke slag. Een indruk van wat we doen krijg je op onze website of natuurlijk... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Yotta op 18-06-2023, 147 keer bekeken.

Wij komen graag in contact met een gevorderde funk gitarist voor eigen werk crossover funk/rap/jazz, voor zowel live als studio. Betreft doorstart van een bestaande band met een goede naam in het circuit, doel optredens binnen- en buitenland. Kern: gedreven, gemotiveerd, leeftijd onbelangrijk en... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker EASTMEN op 15-06-2023, 390 keer bekeken.

Met spoed gezocht Lead enof solo gitarist(e) en zangeres voor backing en solo Hallo wij zijn band REMEMBER, onze gitarist heeft ons verlaten Daarom zijn wij dringend op zoek naar gitarist(e), als je ook nog kan zingen zou geweldig zijn maar is geen pre. Verder zijn we ook op zoek naar een zangeres... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker DrumEggie op 05-02-2023, 499 keer bekeken.

Wij, twee gitaristen van 37 en 39 met enige jaren gezamenlijke ervaring, zijn op zoek naar muzikanten om een nieuwe rockband mee op te richten. Eigen werk maken heeft onze voorkeur. We hebben al een aardige stapel aan riffjes en ideeën liggen waar we eventueel iets mee kunnen om samen nummers mee... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Aben1984 op 27-01-2023, 268 keer bekeken.

Gitarist, of eventueel andere muzikanten, gezocht in nijmegen. Ik maak liedjes en wil die graag met anderen spelen en uitwerken en diy opnemen. Ik drum. Ook spelen van bestaande nummers in de oefenruimte is leuk. Stijl, grofweg, alternatief jaren 80 en eerste helft jaren 90, bv. Teenage Fanclub,... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Rob/ op 12-11-2022, 312 keer bekeken.

Meer "Gitaristen Gezocht" regio Gelderland

Meest bekeken advertenties in de categorie "Gitarist Gezocht Nijmegen"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!