Gitaristen Gezocht in Nijmegen

13 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Nijmegen"

Hoi, Wij zijn een band in opbouw, en we zoeken een gitarist die mee wilt bouwen aan een stabiele band. Ons repertoire is blues/jazz/soul en we repeteren op dinsdag avond in Nijmegen. We zijn ervaren muzikanten, geen professionals Het korte termijn doel is een stabiele band, en langere termijn doel... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Christa020371 op 29-11-2023, 416 keer bekeken.

Wij komen graag in contact met een gevorderde funk gitarist voor eigen werk crossover funk/rap/jazz, voor zowel live als studio. Betreft doorstart van een bestaande band met een goede naam in het circuit, doel optredens binnen- en buitenland. Kern: gedreven, gemotiveerd, leeftijd onbelangrijk en... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker EASTMEN op 15-06-2023, 519 keer bekeken.

Wij, twee gitaristen van 37 en 39 met enige jaren gezamenlijke ervaring, zijn op zoek naar muzikanten om een nieuwe rockband mee op te richten. Eigen werk maken heeft onze voorkeur. We hebben al een aardige stapel aan riffjes en ideeΓ«n liggen waar we eventueel iets mee kunnen om samen nummers mee... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Aben1984 op 27-01-2023, 340 keer bekeken.

Gitarist, of eventueel andere muzikanten, gezocht in nijmegen. Ik maak liedjes en wil die graag met anderen spelen en uitwerken en diy opnemen. Ik drum. Ook spelen van bestaande nummers in de oefenruimte is leuk. Stijl, grofweg, alternatief jaren 80 en eerste helft jaren 90, bv. Teenage Fanclub,... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Rob/ op 12-11-2022, 421 keer bekeken.

Hi, zou het heel leuk vinden samen met anderen nummers van de Gipsy Kings te spelen - en meer in zijn algemeenheid Rumba Flamenca Bijv met een andere gitarist, de een de melodie de ander de akkoorden. Maar bas en percussie natuurlijk ook super. Ik heb lang Flamenco les gehad, dus beheers de... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Nijmegen (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Joycen op 09-10-2022, 106 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Gitarist Gezocht Nijmegen"