Gitaristen Gezocht in Ede

9 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Ede"

Wij: zanger-(lead)gitarist (50+); bassiste (50+) en drummer (60+) zijn een opstartende band. We spelen Country(rock); southern rock en singer songwriter. Denk aan artiesten als Will Hoge; Chris Knight; Tom Petty en Jason Isbell en bands als Blackberry Smoke; The Steel Woods en Lynyrd Skynyrd. We... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Ede (Gelderland). Geplaatst door gebruiker h.kalkman op 10-07-2024, 57 keer bekeken.

Hee hoi, ik ben Rolinka, zangeres, 49 lentes jong, en op zoek naar een gitarist of toetsenist om samen een muzikaal duo te vormen. Zing al m’n hele leven, in verschillende settings, maar pas 15 jaar geleden ben ik mijn droom gaan waar maken: zingen in een popband. Door allerlei omstandigheden... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Ede (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Birdie op 25-02-2024, 207 keer bekeken.

Cover band Jong Belegen Ede zoekt een ervaren 50+ leadgitarist. Bij voorkeur uit de regio Ede. Voor meer informatie neem dan contact met ons op via e-mail: pcdebruijn@outlook.com Autobiografie Jong Belegen Jong Belegen is van oorsprong een Edese cover band die voornamelijk hits uit de zestig-,... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Ede (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Jong Belegen op 13-02-2024, 176 keer bekeken.

Coverband zoekt een tweede gitarist die ook goed backing vocals kan zingen. We hebben een eigen oefenruimte in Ede en repeteren elke woensdag.de bezetting bestaat momenteel uit: drum, bas, toetsen, gitaar en zangeres. We spelen covers uit de top 2000. We streven naar ongeveer 10 optredens per jaar.... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Ede (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Selma op 22-01-2024, 246 keer bekeken.

Hallo! Ik wil gitaar leren spelen en het lijkt me leuk om dat samen te doen met een andere beginner! Als je al wel meer ervaring hebt maar het leuk vindt om mij te helpen dan is dat natuurlijk ook goed! Ik ben 28 jaar. Ik kan nu enkele akkoorden en wat basic liedjes. Wellicht dat we elkaar kunnen... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Ede (Gelderland). Geplaatst door gebruiker beginnendgitarist_ede op 01-01-2024, 139 keer bekeken.

Hallo, mijn naam is Hilbert, 33 jaar, en speel (bas)gitaar/ drums en componeer muziek. Ik ben op zoek naar creatieve, gepassioneerde en bezielde muzikanten om samen een project dat verder gaat dan alleen muziek tot leven te brengen. Het kloppend hart achter de muziek is het verhaal van de 17 jarige... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Ede (Gelderland). Geplaatst door gebruiker whenwestillbelieved op 21-08-2023, 286 keer bekeken.

Ik ben een gitaarbouwer (en gitarist) en ik krijg steeds meer telefoontjes van mensen die op zoek zijn naar een fysieke winkel hier in regio Ede. Mijn vraag is aan jullie gitaristen in deze regio of jullie naar een gitaarwinkel waar je gitarenkan aanschaffen, accesoires kan kopen, service kan... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Ede (Gelderland). Geplaatst door gebruiker ReJackGuitars op 28-07-2023, 303 keer bekeken.

De band Curiosity uit Ede zoekt met spoed een slag/solo gitarist. Wij hebben een eigen oefenruimte en PA installatie en repeteren om de 2 weken. Onze repertoire is breed en allround en daarom overal inzetbaar maar wij blijven een amateur band die met veel passie muziek maken. De bezetting is... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Ede (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Stef Laeyendecker op 26-05-2023, 580 keer bekeken.

Jong Belegen, een coverband uit Ede is met spoed op zoek naar een leadgitarist die hen komt ondersteunen met solopartijen, riffs en akkoorden. Autobiografie Jong Belegen Jong Belegen is van oorsprong een Edese cover band die voornamelijk hits uit de zestig- en zeventiger jaren speelt. Ook muzikale... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Ede (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Jong Belegen op 03-04-2023, 457 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Gitarist Gezocht Ede"