Gitaristen Gezocht in Arnhem

22 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Arnhem"

Hallo, Ik ben drummer bij 2 rockbands en bij beide bands kunnen we evt een (lead)gitarist gebruiken Invloeden: Triggerfinger, Pearljam, Muse, FooFighters Audioslave, Nirvana Ac/dc enz. Eigen Oefenruimte beschikbaar! Heb je interesse doe me even een belletje op 0620040495 voor meer info Onze... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker MarcDrummert op 06-09-2023, 166 keer bekeken.

Grandad is op zoek naar een nieuwe gitarist!!! Het genre valt ergens tussen punk, hardrock, grunge, en altrock in. We zoeken een ambitieuze gitarist met podiumervaring, en zelfvertrouwen in zijn / haar instrument. We zoeken iemand die zijn / haar eigen geluid op onze muziek kan toepassen en daar... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Julian Noomen op 19-07-2023, 136 keer bekeken.

Wij zijn een opkomende heavy metal/metalcore band bestaande uit een gitaristen en een vocalist. We zijn op zoek naar een tweede gitarist, drummer en bassist die goed genoeg zijn om ons team compleet te maken. Ervaring en passie voor heavy metal zijn een must. Ik zelf (de zanger) ben acteur van... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Arash op 10-07-2023, 135 keer bekeken.

Band in oprichting is op zoek naar een ervaren vrouwelijke gitarist, bassist en/of toetsenist, Wij zijn twee zangeressen plus drummer met een voorliefde voor meerstemmige nummers, om te beginnen van The Beatles. Repetities om de week, wordt waarschijnlijk... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Iris Helena op 29-04-2023, 294 keer bekeken.

Wij zoeken een goede gitarist die van wereldmuziek houdt. We spelen van tango & klezmer tot fado & flamenco. We repeteren om de week op maandag in Arnhem en treden een paar keer per jaar op. Leeftijd: 40 + Niveau: gevorderde amateur Huidige bezetting: bas, percussie, dwarsfluit,... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker ellenooms op 27-03-2023, 204 keer bekeken.

Hey! Wij zijn op zoek naar een gevorderde gitarist voor onze band. Momenteel zijn we met z’n vieren: zangeres, gitarist, bassist en drummer, allen in de leeftijd 25-40. We spelen indie/pop/rock/soul covers en zoeken iemand om onze sound te verbreden. Doel is om na een tijdje eigen werk te gaan... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker David op 25-03-2023, 376 keer bekeken.

Startende band zoekt veelzijdige drummer, gitarist, zangers (m/v). Genre: Beat, Soft-rock, Blues-rock voor kort durende projecten. (6 oefen sessies) resulterend in kleinschalig optreden dan wel een excellente opname. Wij (toetsenist, bassist en gitarist) zijn ervaren musici en hebben als... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Jeffrey54 op 12-02-2023, 269 keer bekeken.

Meer "Gitaristen Gezocht" regio Gelderland

Meest bekeken advertenties in de categorie "Gitarist Gezocht Arnhem"

Muzikantenbank Facebook groep

Wordt lid van onze facebook groep en maak kennis met andere leden!