Gitaristen Gezocht in Arnhem

19 Advertenties Gevonden in "Gitarist Gezocht in Arnhem"

Beste slag gitarist Wij zijn als startende formatie op zoek naar jou om ons te versterken in onze band. De artiesten waar we naar kijken zijn o.a. Brett Young, Randall King, Kane Brown, Old Dominion, Restless Road, Alana Springsteen, Luke Bryan. Het betreft de moderne country stromingen die flink... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Sand op 14-05-2024, 77 keer bekeken.

Beste (solo)gitarist Wij zijn als startende formatie op zoek naar jou om ons te versterken in onze band. De artiesten waar we naar kijken zijn o.a. Brett Young, Randall King, Kane Brown, Old Dominion, Restless Road, Alana Springsteen, Luke Bryan. Het betreft de moderne country stromingen die flink... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Sand op 14-05-2024, 41 keer bekeken.

Jojojo, wij zijn een hard rock band uit Arnhem opzoek naar een 2de gitarist. Onze band bestaat nu uit 1 gitarist, bassist en een drummer. (Wij zoeken dus ook nog een vocalist) We spelen voornamelijk hard rock of rock ballads. Denk jij dat je de geschikte persoon bent. Wees dan niet bang en stuur... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker HORIZON op 25-04-2024, 129 keer bekeken.

Wij, STM, Share the Moment, zoeken nog een solo gitarist of een pedalsteel player. Wij hebben een repertoire van veelal country/country pop ( veel onbekende songs waar ik bewust voor gekozen heb) met een vleugje van een paar bekende nummers wat niet echt country songs zijn, maar omdat wij... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Kesvankooij op 16-04-2024, 118 keer bekeken.

Ben jij een getalenteerde gitarist op zoek naar een muzikaal avontuur? Wij zijn V!BE, een enthousiaste en gedreven coverband met een passie voor feestmuziek, medleys en grote hits. Het doel is om mensen op de dansvloer te laten bewegen en onvergetelijke muzikale herinneringen te creΓ«ren. Met een... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker lurwa14 op 09-04-2024, 146 keer bekeken.

Ben jij een muzikale gitarist die het leuk vind om eigen muziek te maken en op te treden? Dan zoeken we jou! Wij zijn de band Art of Almost. Op dit moment zijn we met z'n vieren (zang, bas, gitaar, drum) en spelen vooral eigen werk (met soms een covertje tussendoor). We willen de band uitbreiden en... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker EfraimSalari op 01-04-2024, 200 keer bekeken.

Hallo, graag zou ik samen met andere muzikanten lichte jazz muziek willen oefenen. Een gewenste samenstelling: pianist of toetsenist, slagwerk, bassist en gitarist, zanger(es). Hierbij denk ik in eerste instantie aan jazzstandards maar zachte populaire muziek behoort ook tot de... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Jeffrey54 op 24-03-2024, 97 keer bekeken.

Hallo, graag zou ik samen met andere muzikanten lichte jazz muziek willen oefenen. Een gewenste samenstelling: pianist of toetsenist, slagwerk, bassist en gitarist, zanger(es). Hierbij denk ik in eerste instantie aan jazzstanderds maar zachte populaire muziek behoort ook tot de... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Jeffrey54 op 24-03-2024, 57 keer bekeken.

Hey hallo, wij zoeken een gitarist voor onze band. Onze gitarist is er helaas mee gestopt. Onze normale samenstelling is: 2x zangeres, bassist, drummer, toetsen en gitarist. Wij repeteren elke week bij de toetsenman thuis. We spelen covers, nummers die niet speciaal in een genre vallen maar van... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Arnhem (Gelderland). Geplaatst door gebruiker Try-out op 24-03-2024, 280 keer bekeken.

Meest bekeken advertenties in de categorie "Gitarist Gezocht Arnhem"