Gitaristen gezocht en op zoek naar Bands


1066 Advertenties Gevonden in "Gitaristen gezocht en op zoek naar Bands"

Ervaren gitarist van 54 zoekt aansluiting bij bluesband of muzikanten om een nieuwe bluesband te starten. Voor mij gaat het wel om het plezier om samen muziek te maken en af en toe/ met enige regelmaat ook optreden. Hou van verschillende bluesstijlen zoals BB King, Cuby, Robben Ford, Gary Moore,... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Hoogezand/Veendam/Groningen/Assen/Zuidlaren (Groningen). Geplaatst door gebruiker a.c.barth@umcg.nl op 22-03-2023, 72 keer bekeken.

Wij zijn een pop/rock band op zoek naar een Gitarist /met zang repeteren in Dinther en hebben een gevarieerd repertoire van jaren 70/80 tot heden van U2 tot Blof en Golden Earing tot Kensington. Lekker muziek maken op goed niveau in een leuke... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Schijndel (Brabant). Geplaatst door gebruiker cvheertum op 22-03-2023, 74 keer bekeken.

Goeiedag, ik ben Kevin 22 jaar, woonachtig te valthermond. Ik speel al vanaf m'n 12e gitaar en wil nu graag een bandje zoeken om mee te jammen en op te treden en podia ervaring op te doen. Mijn muziek genre is rock en roll. Voornamelijk boerenrock ( Mooi Wark, Normaal, Jovink, Bokkers, Kobus en de... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Valthermond (Drenthe). Geplaatst door gebruiker kevin2052 op 22-03-2023, 46 keer bekeken.

Wij zijn gevorderde 55+ muzikanten uit omgeving Rotterdam (drummer, bassist en leadzangeres) met een voorkeur om muziek uit de jaren 70/80 te spelen. Wij zoeken een lead gitarist en een toetsenist om samen in een band muziek te maken. Als je van gezelligheid houd, een team speler ben, goede muziek... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Approachband op 22-03-2023, 71 keer bekeken.

Mijn naam is Dario en ik ben 19 jaar, bijna 20. Ik ben een gitarist die opzoek is naar een band van mijn leeftijd. Ik speel nu in een rock/hardrock band. Mijn genres zijn rock, hardrock en metal. Mij lijkt het leuk om in een metal band te spelen. Dus als je interesse hebt e-mail mij:... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Rotterdam (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker DarioMariano op 22-03-2023, 52 keer bekeken.

Mijn naam is Louis (toetsenist) ik ga een nieuwe band opzetten en zoek een solo gitarist en bassist plus een drummer en indien mogelijk ook een zangeres. Oefenen in Rhoon MCA genre indo rock, elvis ,shadows, Raggy. En ook inbreng van andere nummers. Tot spoedig... Lees meer »

Gitarist Gezocht in Rhoon (Zuid-Holland). Geplaatst door gebruiker Spike2012 op 22-03-2023, 75 keer bekeken.

Heyhoi, Deze 26 jarige gitarist is op zoek naar een bandje dat regelmatig repeteert en zin heeft om af en toe op te treden. Mijn naam is Maarten, en speel inmiddels 12 jaar elektrische gitaar. Momenteel ben ik veel bezig met artiesten als The Smiths, Radiohead, Queens of the Stone Age, The... Lees meer »

Gitarist Zoekt Band in Utrecht (Utrecht). Geplaatst door gebruiker MaartenHa op 21-03-2023, 60 keer bekeken.